Ο Σπύρος Καπράλος προετοιμάζεται να είναι υποψήφιος στη Φθιώτιδα

Υστερόγραφα Team
Posted on May 21, 2017, 3:29 pm
1 sec

 

Ο Σπύρος Καπράλος είναι μεταξύ των νέων προσώπων που θα προωθήσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης στις λίστες της Νέας Δημοκρατίας στις επόμενες βουλευτικές εκλογές, σύμφωνα με σχετικό ρεπορτάζ του Γιώργου Σιαδήμα στη “Real News”, καθώς θα είναι υποψήφιος στη Φθιώτιδα.

Εκεί, ο Σπύρος Καπράλος θα βρει απέναντί του τον Χρήστο Σταϊκούρα, Τομεάρχη Οικονομικών της Νέας Δημοκρατίας, για την κομματική θέση του οποίου ωστόσο ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναζητεί τεχνοκράτη, χωρίς κυβερνητικό παρελθόν.

Ο Σπύρος Καπράλος υπήρξε διάδοχος του Γιώργου Μουρούτη στο Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας επί εποχής Αντώνη Σαμαρά, και διετέλεσε στενός συνεργάτης του Μεσσήνιου πολιτικού και πρώην πρωθυπουργού.

Την περίοδο της εσωκομματικής μάχης ηγεσίας στη Νέα Δημοκρατία, ο Σπύρος Καπράλος στήριξε τον Απόστολο Τζιτζικώστα, και στον δεύτερο γύρο στάθηκε στο πλευρό του Κυριάκου Μητσοτάκη, όπως το σύνολο των στελεχών με σαμαρική αναφορά, που είχαν βοηθήσει τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας.

Μετά τη θριαμβευτική επικράτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη απέναντι στον Βαγγέλη Μεϊμαράκη, στη μάχη της 10ης Ιανουαρίου 2016 για την ηγεσία της ΝΔ, ο νέος Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης τον επέλεξε για διευθυντή του Γραφείου Τύπου της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ. Μια θέση που μέχρι εκείνη τη στιγμή κατείχε ο επίσης σαμαρικός Νίκος Τσιούτσιας.

Η επικείμενη συμμετοχή του Σπύρου Καπράλου στο ψηφοδέλτιο της Φθιώτιδας αναμένεται να διαφοροποιήσει τις ισορροπίες, και να δυσκολεύσει τον Χρήστο Σταϊκούρα, καθώς είναι βέβαιο ότι ο διευθυντής του Γραφείου Τύπου της Κ.Ο. της ΝΔ θα έχει τη στήριξη του κομματικού μηχανισμού.

Υστερόγραφα Team
Η δημοσιογραφική ομάδα των Υστερόγραφων... κάνει παιχνίδι