Ο “Πόλεμος των Άστρων” ανάμεσα στον Τραμπ και τους παρουσιαστές των νυχτερινών σόου

Κατιάνα Ναυπλιώτου
Posted on October 08, 2017, 9:30 pm
6 secs

Της Κατιάνας Ναυπλιώτου

Είναι βέβαιο ότι… καλά να είμαστε, με την Προεδρία Τραμπ και την ισορροπία τρόμου με τα ΜΜΕ, δεν θα πλήξουμε ποτέ. Ο Αμερικανός Πρόεδρος, ο οποίος κέρδισε τη μάχη απέναντι στη Χίλαρι Κλίντον, στηριζόμενος κατά ένα μεγάλο μέρος και στην πολεμική που δέχτηκε από τα συστημικά ΜΜΕ, έβαλε για άλλη μια φορά στο στόχαστρό του τους παρουσιαστές των νυχτερινών τηλεοπτικών σόου.

Ο Τραμπ, αξιοποίησε τον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter, για να κατηγορήσει τους παρουσιαστές των νυχτερινών σόου για μονομερή παρουσίαση των πολιτικών εξελίξεων, και για… εμπάθεια, εναντίον τόσο του ιδίου όσο και των Ρεπουμπλικανών, προφανώς υπέρ των Δημοκρατικών.

Ο 45ος Πρόεδρος των ΗΠΑ μάλιστα, έσπευσε να ζητήσει ισότιμο χρόνο για την παρουσίαση των πολιτικών θέσεων των δυο κομμάτων, προκαλώντας την αντίδραση δυο εκ των παρουσιαστών των νυχτερινών εκπομπών στην άλλη όχθη του Ατλαντικού, του Seth Meyers και του Jimmy Kimmel.

 

 

 

Ο Seth Meyers ήταν ο πρώτος που σήκωσε το γάντι και απάντησε στον Ντόναλντ Τραμπ, προσκαλώντας τον στην εκπομπή του, σε στούντιο στην… Ανταρκτική.

Για να ακολουθήσει ο Jimmy Kimmel, ο οποίος πρότεινε στον Ντόναλντ Τραμπ να πάρει τη θέση του στην αμερικανική τηλεόραση, αφού πρώτα παραιτηθεί από το αξίωμα του Προέδρου των ΗΠΑ.

 

Κατιάνα Ναυπλιώτου
Η Κατιάνα Ναυπλιώτου είναι διεθνολόγος