Ο Πρετεντέρης… επικήρυξε την Κατερίνα Παπακώστα

Υστερόγραφα Team
Posted on April 20, 2017, 2:38 pm

Στην… επικήρυξη της Κατερίνας Παπακώστα προχώρησε ο Γιάννης Πρετεντέρης, μέσω της στήλης του στα “Νέα”, με αφορμή την καρατόμησή της από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, εξαιτίας όσων είχε πει κατά του Άδωνη Γεωργιάδη.

Ο εμβληματικός αρθρογράφος του Συγκροτήματος Λαμπράκη, που για δεκαετίες στήριξε την Κεντροαριστερά και το ΠΑΣΟΚ, με μάχιμη ρητορική κατά της Νέας Δημοκρατίας και του Κώστα Καραμανλή, τα τελευταία χρόνια στήριξε τον Αντώνη Σαμαρά, και σήμερα στηρίζει τον Κυριάκο Μητσοτάκη απέναντι στον ΣΥΡΙΖΑ, ενώ παράλληλα έχει γράψει και βιβλίο για τον Κώστα Σημίτη, την περίοδο διακυβέρνησης του οποίου δεν παραλείπει να αποθεώνει συχνά-πυκνά, κόντρα στη γενική αίσθηση σκανδάλων που χρεώνονται στον πρώην πρωθυπουργό.

Στο άρθρο του, εξαπολύει επίθεση κατά της Κατερίνας Παπακώστα αλλά και όσων πήραν το μέρος της, κατηγορώντας τους ότι με τον τρόπο αυτό παίζουν το παιχνίδι της κυβέρνησης.

“Τα κόμματα πάντα γυρίζουν την πλάτη στα στελέχη που δίνουν την εντύπωση ότι αβαντάρουν τον αντίπαλο. Έστω και μόνο την εντύπωση”, σημειώνει χαρακτηριστικά ο Γιάννης Πρεντεντέρης.

Υστερόγραφα Team
Η δημοσιογραφική ομάδα των Υστερόγραφων... κάνει παιχνίδι