Ο Πούτιν… τρολάρει το “βαθύ κράτος” της Ουάσινγκτον, προσκαλώντας τον Τραμπ στη Μόσχα

Κυριάκος Βελισσάριος
Posted on July 27, 2018, 5:07 pm
1 sec

 

Του Κυριάκου Βελισσάριου

 

Στην εποχή της διπλωματικής ηγεμονίας της Μόσχας, και της υπεροχής του Κρεμλίνου σε επίπεδο νέων τεχνολογιών, ο Βλαντιμίρ Πούτιν δεν διστάζει να λειτουργήσει ο ίδιος ως… ενεργό τρολ.

Και να προκαλεί, χαμογελώντας, το “βαθύ κράτος” της Ουάσινγκτον, απευθύνοντας ανοιχτή πρόσκληση στον Βλαντιμίρ Πούτιν, να επισκεφτεί επισήμως τη Μόσχα.

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν έχει αποδεχτεί αντίστοιχη πρόσκληση του Αμερικανού ομολόγου του, να βρεθεί στον Λευκό Οίκο, προκειμένου να τον διευκολύνει πολιτικά ωστόσο, αφήνει στο Οβάλ Γραφείο τη διακριτική ευχέρεια να προχωρήσει στη σχετική πρωβουλία το 2019, ώστε να μην προκαλέσει πολιτικό πρόβλημα στον Ντόναλντ Τραμπ, με φόντο τις Ενδιάμεσες Εκλογές του Νοεμβρίου, για τα δυο Σώματα του Κογκρέσου, τη Γερουσία και τη Βουλή των Αντιπροσώπων.

Μέχρι τότε ωστόσο, ο Ρώσος Πρόεδρος αποφάσισε να… τρολάρει το πολιτικό κατεστημένο της Ουάσινγκτον, απευθύνοντας με τη σειρά του πρόσκληση στον Ντόναλντ Τραμπ να επισκεφτεί τη Μόσχα.

Σκεφτείτε μονάχα τον… κακό χαμό που ήδη ξεκίνησε στην Αμερική, για να φανταστείτε τον θόρυβο από τα γέλια του Βλαντιμίρ Πούτιν.

Κυριάκος Βελισσάριος
Ο Κυριάκος Βελισσάριος είναι πολιτικός επιστήμονας και αναλυτής