Ο Πάνος Ρήγας… συνιστά νηφαλιότητα στην άσκηση της εξωτερικής πολιτικής

Υστερόγραφα Team
Posted on April 05, 2018, 3:45 pm
1 sec

 

Η αμφισβήτηση της αξιοπιστίας της κυβέρνησης στην άσκηση εξωτερικής πολιτικής εξυπηρετεί μικροπολιτικές σκοπιμότητες
«Δεν θα παρασυρθούμε στη λογική της Τουρκίας, η οποία με τη στάση της έχει ανοίξει μέτωπο με ολόκληρη την Ευρώπη αλλά και την Αμερική» δήλωσε στον Real Fm 97,8 ο Γραμματέας της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Ρήγας.

Σε τηλεφωνική του επικοινωνία με τον Μ. Νιφλή, ο Π. Ρήγας εξέφρασε την άποψη πως η Ελλάδα πρέπει να παραμείνει νηφάλια στην άσκηση της εξωτερικής της πολιτικής και να διατηρήσει την αξιοπιστία της ως πυλώνας σταθερότητας στην ευρύτερη περιοχή. Επέκρινε τη στάση της αξιωματικής αντιπολίτευσης, λέγοντας πως η αμφισβήτηση της αξιοπιστίας της ελληνικής κυβέρνησης έχει μοναδικό γνώμονα την εξυπηρέτηση μικροπολιτικών και κομματικών σκοπιμοτήτων .
Ερωτηθείς για την εγκληματικότητα, επεσήμανε πως είναι σημαντικά μειωμένη ποσοτικά όπως αποτυπώνουν και τα στατιστικά στοιχεία. Εξέφρασε την εμπιστοσύνη του στην ΕΛ.ΑΣ., υπενθυμίζοντας την πρόσφατη εξιχνίαση σημαντικών υποθέσεων, συμπεραίνοντας πως «η Ελληνική Αστυνομία έχει αποδείξει πως μπορεί να είναι εξαιρετικά αποτελεσματική ακόμα και σε δυσμενείς συνθήκες». Επεσήμανε πως «οι ελλείψεις που υπάρχουν είναι αποτέλεσμα της καταστροφής που είχε υποστεί η χώρα μας σε όλους τους τομείς και η αποκατάστασή τους είναι σταδιακή».

Υστερόγραφα Team
Η δημοσιογραφική ομάδα των Υστερόγραφων... κάνει παιχνίδι