Ο Νίκος Τσιούτσιας κατακεραύνωσε την κυβέρνηση, για τη δίωξη κατά του Αντώνη Σαμαρά

Υστερόγραφα Team
Posted on February 16, 2018, 1:46 pm
1 sec

 

Ο διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Αντώνη Σαμαρά, Νίκος Τσιούτσιας κατακεραύνωσε την κυβέρνηση για τη δίωξη κατά του πρώην πρωθυπουργού, μιλώντας στην εκπομπή “Αταίριαστοι” της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ, με τον Χρήστο Κούτρα, έχοντας δίπλα του τον Άρη Πορτοσάλτε.

Ο έμπειρος δημοσιογράφος και επί σειρά πολλών ετών στενός συνεργάτης του Αντώνη Σαμαρά, ανέλυσε με λεπτομέρειες την υπερασπιστική επιχειρηματολογία του Αντώνη Σαμαρά, καθώς και συγκεκριμένες πτυχές της μήνυσης του Μεσσήνιου πολιτικού κατά του σημερινού Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, και μέρους της ηγεσίας της Δικαιοσύνης. Μια μήνυση την οποία εφημερίδες οι οποίες κινούνται στον χώρο της Κεντροαριστεράς, παρουσίασαν σήμερα ως “μνημείο ακροδεξιάς και φιλοεμφυλιακής ρητορικής”, προκαλώντας αντιδράσεις, και την απάντηση από την πλευρά του Νίκου Τσιούτσια.

Ο Νίκος Τσιούτσιας απάντησε στα ερωτήματα του Χρήστου Κούτρα και του Άρη Πορτοσάλτε, “δείχνοντας” τον Αλέξη Τσίπρα για τη δίωξη κατά του Αντώνη Σαμαρά, και ανέπτυξε πτυχές της υπόθεσης του σκανδάλου της Novartis, στην κατεύθυνση της επιχειρηματολογίας του Μεσσήνιου πολιτικού ότι συνιστά σκευωρία.

 

Υστερόγραφα Team
Η δημοσιογραφική ομάδα των Υστερόγραφων... κάνει παιχνίδι