Ο Μπενίσης “μάζεψε” τις δαπάνες της διοίκησης της ΕΥΔΑΠ

Υστερόγραφα Team
Posted on April 10, 2017, 12:24 pm
0 secs

Η εποχή που διάγουμε είναι προφανώς δύσκολη και περίεργη. Η κρίση μας άλλαξε, δυστυχώς προς το χειρότερο, και μια κοινωνία που έχασε προ πολλού την εμπιστοσύνη της στους θεσμούς, βλέπει τους πάντες υπό τον μεγεθυντικό φακό της κριτικής. Και της επιθετικότητας.

Οι διοικήσεις των δημοσίων οργανισμών, αποτέλεσαν για σειρά πολλών ετών παράδειγμα προς αποφυγή. Αιτία για κουτσομπολιό. Αφορμή για κριτική και κακώς κείμενα, κυρίως αναφορικά στο πώς έβλεπαν τον εαυτό τους. Και τις ανέσεις που απολάμβαναν.

Έχει λοιπόν την αξία του το γεγονός ότι, ακόμη και στο περιθώριο της απόλυτης δαιμονοποίησης και του κανιβαλισμού των πάντων, εξαιρέσεις όπως του διεθύνοντα συμβούλου της ΕΥΔΑΠ Γιάννη Μπενίση, λειτουργούν ως αντιπαράδειγμα στην παραπάνω συνήθεια παρακμής.

Ο Γιάννης Μπενίσης, που ανέλαβε το τιμόνι της ΕΥΔΑΠ σε μια δύσκολη συγκυρία για την εταιρεία, κατάφερε να δώσει ώθηση σε μια σειρά από κοινωνικές πρωτοβουλίες, να αποκαταστήσει την εμπιστοσύνη… εντός και εκτός της ΔΕΚΟ, και να “μαζέψει” τις δαπάνες σε επίπεδο διοίκησης. Δηλαδή, τις δαπάνες που αφορούν τον ίδιο.

Ειδικά οι συγκρίσεις με άλλες εισηγμένες, όπως τη ΔΕΗ, και φυσικά με τις τράπεζες, προφανώς και θα κάνουν τον Γιάννη Μπενίση να χαμογελά από ικανοποίηση.

Υστερόγραφα Team
Η δημοσιογραφική ομάδα των Υστερόγραφων... κάνει παιχνίδι