Ο Μιχάλης Ιγνατίου γράφει για το Mega και τον Ιβάν Σαββίδη

Υστερόγραφα Team
Posted on May 03, 2017, 8:06 am
4 secs

Για τις εξελίξεις στο Mega και το ενδεχόμενο επαναλειτουργίας του Μεγάλου Καναλιού, όπως άφησε να εννοηθεί ο Ιβάν Σαββίδης, γράφει ο Μιχάλης Ιγνατίου, στο mignatiou.com.

Ο έμπειρος δημοσιογράφος ήταν από εκείνους που έδωσαν ως το τέλος τη μάχη για το Μεγάλο Κανάλι, και μέχρι και σήμερα στηρίζει τους εργαζομένους που έμειναν στις επάλξεις.

Το κείμενο του Μιχάλη Ιγνατίου έχει ως εξής:

“ΚΑΙ ΕΝΑ ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ ΓΙΑ ΤΟ MEGA: Αντιλαμβάνομαι ότι έφτασε η στιγμή του «κοντός ψαλμός αλληλούϊα» για το Μεγάλο Κανάλι. Ότι και να γίνει, ελπίζω και εύχομαι ότι θα σωθούν οι θέσεις εργασίας 500 και πλέον εργαζομένων, η πλειοψηφία των οποίων παρέμεινε στο κανάλι και βοήθησε να συλλέξουν οι τράπεζες εκατομμύρια ευρώ, που κάλυψαν τα δανεικά των μετόχων.

Αυτοί είναι οι ήρωες του Mega, οι άνθρωποι των κάτω ορόφων. Και αν σωθεί μέχρι το τέλος του μήνα, όπως φαίνεται, ο νέος και οι παλιοί μέτοχοι πρέπει να τους ευχαριστήσουν έμπρακτα.

Συνεχίζω να πιστεύω -και ας τσαντίζονται και ας φωνάζουν οι δημοσιογράφοι- ότι το κατέβασμα των ρολών του δελτίου ήταν μία λάθος απόφαση, με δεδομένο ότι πολλοί εκ των συναδέλφων, που βρήκαν δουλειές σε άλλα ΜΜΕ, συνεχίζουν να εργάζονται και να ΜΗΝ πληρώνονται. Σίγουρα, εάν επαναλειτουργήσει το κανάλι, όπως προανήγγειλε χθες ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης, τα πράγματα θα είναι πολύ διαφορετικά.

Είτε μείνουμε στο «σπίτι» μας, είτε πάρουμε άλλους δρόμους, η εκτίμηση και ο σεβασμός θα είναι πάντα ένα γεγονός, διότι οι περισσότεροι γίναμε “ονόματα” στο Mega, το οποίο για 26 χρόνια μας πλήρωνε πριν εκπνεύσει ο μήνας. Τους τελευταίους 14 μήνες η συμπεριφορά είναι απλά βάναυση… Και μένω εδώ, για τώρα.”.

 

Υστερόγραφα Team
Η δημοσιογραφική ομάδα των Υστερόγραφων... κάνει παιχνίδι