Ο Μητσοτάκης έδωσε τα χέρια με τον Άρη Σπηλιωτόπουλο

Υστερόγραφα Team
Posted on February 05, 2017, 5:00 pm
2 secs

Οι επερχόμενες εκλογές θα σηματοδοτήσουν μεταξύ άλλων την επάνοδο του Άρη Σπηλιωτόπουλου στην πρώτη γραμμή, για λογαριασμό της Νέας Δημοκρατίας.

Όπως επισημαίνει η Χριστίνα Κοραή στο σχετικό αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της στη “Real News”, ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει συναντηθεί ήδη με τον Άρη Σπηλιωτόπουλο, και ο τελευταίος δηλώνει διαθέσιμος να βοηθήσει τον εκλογικό αγώνα της Νέας Δημοκρατίας, ακόμη και στην Α’ Αθηνών.

Ο Άρης Σπηλιωτόπουλος, πρώτος εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας επί ηγεσίας Κώστα Καραμανλή, ήταν για πολλά χρόνια βουλευτής της Β’ Αθηνών. Στις τελευταίες αυτοδιοικητικές εκλογές ωστόσο, ήταν υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων, κόντρα στον επίσης γαλάζιο Νικήτα Κακλαμάνη, κάτι που σημαίνει ότι περπάτησε και γνώρισε τα μονοπάτια της Α’ Αθηνών.

Η συστράτευση Σπηλιωτόπουλου διευκολύνει τη στρατηγική στόχευση του Κυριάκου Μητσοτάκη να απευθυνθεί και σε πιο μετριοπαθή κοινά στον χώρο της Κεντροδεξιάς, με δεδομένο ότι το τελευταίο διάστημα, η ρητορική της Νέας Δημοκρατίας έχει… μπατάρει προς τα δεξιά, με αποτέλεσμα να απωθεί μετριοπαθείς πολίτες.

Υστερόγραφα Team
Η δημοσιογραφική ομάδα των Υστερόγραφων... κάνει παιχνίδι