Ο Μαρινάκης αντεπιτίθεται, και θέτει θέμα νόμιμης λειτουργίας των καναλιών

Υστερόγραφα Team
Posted on December 21, 2016, 9:59 am

Στην αντεπίθεση περνάει η πλευρά του Βαγγέλη Μαρινάκη, καθώς το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης… φρέναρε τα σχέδιά του για εκπομπή σήματος για το κανάλι το οποίο οργανώνει μεθοδικά εδώ και αρκετούς μήνες.

Η ετυμηγορία του ΕΣΡ ήταν αναμενόμενη, και δεν επιτρέπει στο Channel One του Βαγγέλη Μαρινάκη να εκπέμψει σήμα, μέχρι να πραγματοποιηθεί σχετικός διαγωνισμός, ο οποίος αναμένεται τους επόμενους μήνες, είτε την άνοιξη είτε στις αρχές του καλοκαιριού.

Πρακτικά, το απαγορευτικό του ΕΣΡ προς τον Βαγγέλη Μαρινάκη, σημαίνει ότι ο γνωστός εφοπλιστής θα πρέπει να κάνει υπομονή μέχρι το φθινόπωρο του 2017… το νωρίτερα, για να δει τα τηλεοπτικά σχέδιά του να υλοποιούνται, διαφορετικά θα πρέπει να αναζητήσει εναλλακτική διαδρομή, με την εξαγορά κάποιου από τα υφιστάμενα κανάλια.

Στην απαντητική επιστολή της εταιρείας συμφερόντων Μαρινάκη πάντως, τίθεται θέμα νόμιμης λειτουργίας… όλων των καναλιών, και αναμένεται πλέον με ενδιαφέρον το αν και πώς θα απαντήσει το νέο Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης στον γνωστό εφοπλιστή.

Υστερόγραφα Team
Η δημοσιογραφική ομάδα των Υστερόγραφων... κάνει παιχνίδι