Ο Μανώλης Κοττάκης θυμίζει τον (βρώμικο) πόλεμο του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού κατά του Κώστα Καραμανλή

Υστερόγραφα Team
Posted on March 20, 2018, 7:24 am
1 sec

 

Τον (βρώμικο) πόλεμο του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού κατά του Κώστα Καραμανλή, την περίοδο 2004-2009, θυμίζει ο Μανώλης Κοττάκης, μέσω της απάντησης που δίνει στον Άδωνη Γεωργιάδη, από τις σελίδες της εφημερίδας “Δημοκρατία”.

Ο γνωστός δημοσιογράφος άνοιξε… μέτωπο με τον αντιπρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, όταν τον προέτρεψε με άρθρο του να διευκολύνει την παράταξη για το σκάνδαλο της Novartis, υποβάλλοντας την παραίτησή του, με τον Άδωνη Γεωργιάδη να απαντάει ότι, από την αρχή έχει υποβάλλει την παραίτησή του στον Κυριάκο Μητσοτάκη, και ο σημερινός πρόεδρος της ΝΔ είναι εκείνος που δεν την έκανε αποδεκτή.

Επειδή όμως, στην απάντησή του, ο Άδωνις Γεωργιάδης αναφέρεται στην υπόθεση Βατοπαιδίου, θυμίζοντας ότι και τότε, όπως και σήμερα, ο Κώστας Βαξεβάνης είχε πρωταγωνιστικό δημοσιογραφικό ρόλο, ο Μανώλης Κοττάκης του θυμίζει… τον ρόλο του ΛΑ.Ο.Σ, την περίοδο κατά την οποία ο Άδωνις Γεωργιάδης ήταν ηγετικό στέλεχος του κόμματος του Γιώργου Καρατζαφέρη.

Το επίμαχο σημείο της απάντησης του Μανώλη Κοττάκη στον Άδωνη Γεωργιάδη, αναφέρει τα εξής:

“Καλύτερα να μην επικαλείστε το Βατοπαίδι. Όλοι θυμόμαστε τη στάση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματός σου, του ΛΑ.Ο.Σ, απέναντι στον Κώστα Καραμανλή και στους υπουργούς του, την περίοδο εκείνη. Αν ανατρέξουμε στο αρχείο, θα βρούμε άφθονες δηλώσεις από το κόμμα σας, πιθανώς και δικές σας, που ζητούσαν παραιτήσεις υπουργών της Νέας Δημοκρατίας. Οι παραιτήσεις τότε υποβλήθηκαν για να προστατευτεί η τιμή της παράταξης, όχι για τις δημοσκοπήσεις. Ουδέποτε άλλωστε, από τότε η Νέα Δημοκρατία συγκέντρωσε ποσοστό 33% σε εκλογές”.

Υστερόγραφα Team
Η δημοσιογραφική ομάδα των Υστερόγραφων... κάνει παιχνίδι