Ο Κώστας Μπακογιάννης σε στρατηγική… προσπεράσματος της Όλγας (στη μάχη για την Αθήνα)

Λάζαρος Καλλιανιώτης
Posted on July 11, 2018, 9:19 am
2 secs

 

Του Λάζαρου Καλλιανιώτη

 

Σε στρατηγική… τρέχω να προλάβω κινείται το τελευταίο διάστημα ο Κώστας Μπακογιάννης, αντιλαμβανόμενος ότι, η επί μεγάλο διάστημα στρατηγική αβελτηρία του, επέτρεψε σε άλλους ενδιαφερόμενους για τον Δήμο Αθηναίων, με κορυφαίο παράδειγμα την Όλγα Κεφαλογιάννη, να κερδίσουν χώρο.

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας παραμένει το απολυτο φαβορί για το χρίσμα της Νέας Δημοκρατίας στην Αθήνα, η πρώην υπουργός Τουρισμού των κυβερνήσεων Σαμαρά ωστόσο, προβάλλει ήδη ως αντίπαλο δέος, και ως το μοναδικό πρόσωπο που θα μπορούσε να φρενάρει τις φιλοδοξίες του Κώστα Μπακογιάννη.

Η μάχη για την Αθήνα εξελίσσεται σε μονομαχία Μπακογιάννη-Κεφαλογιάννη, σε παρασκηνιακό επίπεδο, καθώς άλλες υποψηφιότητες, όπως του προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, προέδρου της ΚΕΔΕ και δημάρχου Αμαρουσίου Γιώργου Πατούλη, δεν αντιμετωπίζεται… σοβαρά στον χώρο της Κεντροδεξιάς, ενώ δεν κατάφερε το προηγούμενο διάστημα να αναπτύξει δυναμική.

Στο πλαίσιο της στρατηγικής… προσπεράσματος της Όλγας Κεφαλογιάννη, ο Κώστας Μπακογιάννης δίνει το τελευταίο διάστημα έμφαση στη δημόσια παρουσία του μέσω των ΜΜΕ. Έτσι, την Κυριακή ήταν στον ΣΚΑΪ και την εκπομπή του Γιώργου Αυτιά, για να πάρει τη σκυτάλη η εκπομπή “Επί του Πιεστηρίου”, στο Kontra, με τον Μάκη Κουρή και τον Σπύρο Γκουτζάνη.

Λάζαρος Καλλιανιώτης
Ο Λάζαρος Καλλιανιώτης είναι σύμβουλος στρατηγικής και επικοινωνίας, πολιτικός αναλυτής