Ο Καμίνης (της “ακίνητης ρόδας”) προσπαθούσε να προσεγγίσει (και)… τη ΝΔ

Μαρίκα Λυσιάνθη
Posted on January 03, 2017, 9:07 am

Στον απόηχο των αποκαλυπτηρίων της ανεπάρκειας Καμίνη, με το φιάσκο της “ακίνητης ρόδας”, και το πώς επιχειρεί ο Δήμαρχος… της καρδιάς μας, να κρυφτεί πίσω από τις ευθύνες του Χρήστου Τεντόμα, μέχρι πρότινος στενού συνεργάτη του, βγήκαν στο φως οι παρασκηνιακές ζυμώσεις για να προσεγγίσει ο Γιώργος Καμίνης ακόμη και τη… Νέα Δημοκρατία.

Στο πλαίσιο της χαλαρότητας που προσφέρει η απολιτίκ προσωπικότητα και παρουσία του Δημάρχου Αθηναίων, πληροφορίες αναφέρουν ότι το τελευταίο διάστημα υπήρξαν κάποιοι και… κάποιες που προσπάθησαν να τον… τρυπώσουν στη Νέα Δημοκρατία. Με τις ίδιες πληροφορίες να “δείχνουν” γυναίκα, από τα “ορφανά” του Σημίτη, που βρέθηκε τα προηγούμενα χρόνια κοντά στον Γιώργο Καμίνη, και σήμερα προσπαθεί να βρει θέση στο νέο imperium Μητσοτάκη στην Κεντροδεξιά.

Τα πρόσωπα έχουν ελάχιστη σημασία. Λόγω της συνολικής ασημαντότητας τέτοιων… χαριτωμένων περιπτώσεων. Εκείνο που μετράει είναι η πρόθεση. Η διάθεση να… είμαστε με όλους. Γιατί, η απόπειρα προξενιού του Καμίνη προς τη Νέα Δημοκρατία, γινόταν τη στιγμή που άλλοι “λάτρεις” του Δημάρχου Αθηναίων προσπαθούσαν να τον επιβάλλουν ως… σωτήρα της Κεντροαριστεράς.

Την επόμενη φορά, που… δεν θα υπάρξει, τώρα που ο “εκλεκτός” κάηκε, ας φροντίσουν τουλάχιστα τα παιδιά να συντονιστούν. Ένας στόχος κάθε φορά. Ας μην είμαστε (τελείως) ασπόνδυλοι.

Μαρίκα Λυσιάνθη
Η Μαρίκα Λυσιάνθη είναι ψυχολόγος