Ο Ζαχαριάδης έδωσε ραντεβού με τις κάλπες το… 2019

Υστερόγραφα Team
Posted on October 13, 2016, 10:00 am

screen-shot-2016-10-13-at-12-46-20-pm

” Όχι μόνο να μην πέσουμε αλλά ούτε και να μας ρίξουν, και η απάντηση σε αυτά είναι η συσπείρωση των δυνάμεών μας μέσα απο το συνέδριο” ήταν η απάντηση στην ουσία του διευθυντή της Κ.Ο του ΣΥΡΙΖΑ κ. Κώστα Ζαχαριάδη στο κείμενο θέσεων της ομάδας των 53 στην οποία μετέχει και ο κ. Τσακαλώτος.


Μιλώντας στο ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης NORTH fm στους 98.0, ο διευθυντής της Κ.Ο. του κυβερνώντος κόμματος κ. Κώστας Ζαχαριάδης παραδέχθηκε ότι υπάρχουν δυσκολίες εξ αιτίας των μέτρων του μνημονίου, όπως την αύξηση φορολογίας και τις μειώσεις σε συντάξεις και επιδόματα, ωστόσο πρόσθεσε πως είναι οι λιγότερες δυνατές επιπτώσεις σε σχέσει με το τι γινόταν τα προηγούμενα χρόνια απο τις κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ και ΝΔ.

Ο κ. Ζαχαριάδης, περιμένει όπως είπε ο επικείμενος ανασχηματισμός να διορθώσει λάθη και παραλείψεις και να επιταχύνει τους ρυθμούς της η κυβέρνηση για να υπάρξει καλύτερο οικονομικό περιβάλλον και ανάπτυξη. Απέκλεισε το ενδεχόμενο εκλογών λέγοντας πως μέχρι το 2019 η κυβέρνηση θα πρέπει να προχωρήσει ταχύτατα στις μεταρρυθμίσεις που έχει ανάγκη η χώρα.

Υστερόγραφα Team
Η δημοσιογραφική ομάδα των Υστερόγραφων... κάνει παιχνίδι