Ο Δημήτρης Καμμένος πιο κοντά στη ΝΔ (μετά την παραίτηση από την αντιπροεδρία της Βουλής)

Λάζαρος Καλλιανιώτης
Posted on July 05, 2018, 12:43 pm
2 secs

 

Του Λάζαρου Καλλιανιώτη

 

Πιο κοντά στη Νέα Δημοκρατία έρχεται ο Δημήτρης Καμμένος, μετά την απόφασή του να παραιτηθεί από το αξίωμα του αντιπροέδρου της Βουλής, το οποίο κατείχε με την ιδιότητα του βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Ο βουλευτής Β’ Πειραιώς, υπερψήφισε την πρόταση δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης, που είχε καταθέσει ο σημερινός πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, ο Πάνος Καμμένος τον διέγραψε από τους Ανεξάρτητους Έλληνες, εκείνος αρνήθηκε να παραδώσει την έδρα του, και στη συνέχεια αρνήθηκε και να παραιτηθεί από αντιπρόεδρος της Βουλής.

Μετά και από την παρέμβαση Βούτση, ο Δημήτρης Καμμένος αποφάσισε να υποχωρήσει, και στη Διάσκεψη των Προέδρων, στο ξεκίνημα της επόμενης εβδομάδας, θα υποβάλλει την παραίτησή του από αντιπρόεδρος της Βουλής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά το τυπικό κλείσιμο αυτής της εκκρεμότητας, ο Δημήτρης Καμμένος έρχεται ακόμη πιο κοντά στη Νέα Δημοκρατίας, προκειμένου να πλαισιώσει τη μεγάλη παράταξη της Κεντροδεξιάς, στην πανστρατιά για την ανατροπή της κυβέρνησης Τσίπρα.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι, εφόσον προχωρήσει το… σύμφωνο συμβίωσης, είναι πιθανό ο Δημήτρης Καμμένος να αξιοποιηθεί στη Β’ Αθηνών, και όχι στη Β’ Πειραιά, στην οποία είχε εκλεγεί με τη σημαία των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Λάζαρος Καλλιανιώτης
Ο Λάζαρος Καλλιανιώτης είναι σύμβουλος στρατηγικής και επικοινωνίας, πολιτικός αναλυτής