Ο Δημήτρης Καιρίδης δίπλα στους αστυνομικούς που δίνουν τη μάχη για την ασφάλεια των πολιτών

Λάζαρος Καλλιανιώτης
Posted on June 20, 2019, 7:41 am
5 secs

 

Του Λάζαρου Καλλιανιώτη

 

Δίπλα στους αστυνομικούς που δίνουν καθημερινά και με αυταπάρνηση τη μάχη για την ασφάλεια των πολιτών, βρίσκεται ο Δημήτρης Καιρίδης, η παρουσία του οποίου δίνει ποιοτικό αποτύπωμα στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στον Βόρειο Τομέα της Β’ Αθηνών.

Ο γνωστός καθηγητής πέτυχε ένα αξιοπρεπές αποτέλεσμα με την υποψηφιότητά του για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, και ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποφάσισε να τον ρίξει στη μάχη και για τις εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου, καθώς είναι ένα από τα πρόσωπα στα οποία ποντάρει για την επόμενη μ΄’ερα της διακυβέρνησης.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση του Δημήτρη Καιρίδη στην προσωπική σελίδα του στο Facebook:

 

“Στην επίσκεψή μου στην Αστυνομική Διεύθυνση Βορειοανατολικής Αττικής έγινα κοινωνός της δραματικής #υποστελέχωσης και των μεγάλων ελλείψεων υλικοτεχνικής υποδομής στην αστυνομία. Παρήγορο αντιστάθμισμα είναι η αυταπάρνηση και το #φιλότιμο των Ελλήνων αστυνομικών που, συχνά, φροντίζουν με δικά τους έξοδα για τη στοιχειώδη λειτουργία των υπηρεσιών ασφαλείας. Θετική είναι και η συνεισφορά ιδιωτών χορηγών για την κάλυψη τρεχουσών αναγκών.

Χρειάζεται η άμεση #ανακατανομή του προσωπικού από τη φύλαξη «υψηλών προσώπων» στην προστασία του απλού πολίτη, η πρόσληψη προσωπικού, νέος σύγχρονος εξοπλισμός και νέο οργανόγραμμα βασισμένο στις σημερινές ανάγκες και την αξιοκρατία.

#kairos_gia_kairidi_voria”.

 

Λάζαρος Καλλιανιώτης
Ο Λάζαρος Καλλιανιώτης είναι σύμβουλος στρατηγικής και επικοινωνίας, πολιτικός αναλυτής