Ο Γιάννης Φιλέρης γράφει για το “τέλος του ταξιδιού” στο “Φως των Σπορ”

Μανώλης Κομνηνός
Posted on August 31, 2018, 3:15 pm
3 secs

 

Του Μανώλη Κομνηνού

 

Με μια συγκινητική ανάρτηση στην προσωπική σελίδα του στο Facebook, ο Γιάννης Φιλέρης ανακοίνωσε το “τέλος του ταξιδιού” στο “Φως των Σπορ”.

‘Ένας από τους σημαντικότερους Έλληνες αθλητικογράφους, που οικοδόμησε το όνομά του πάνω σε μια μακρά διαδρομή αξιοπρέπειας και ήθους, βοηθώντας νέα παιδιά να έχουν τις ευκαιρίες που δεν θα τους έδιναν οι “δεινόσαυροι” του χώρου, είχε αναλάβει τη δημοσιιογραφική διεύθυνση της ιστορικής εφημερίδας, μετά την απώλεια του θρυλικού Θεόδωρου Νικολαϊδη.

Ο Γιάννης Φιλέρης έγραψε στο Facebook:

“O κύκλος ήταν μεγάλος, το ταξίδι συναρπαστικό. Όλα στη ζωή όμως έχουν ένα τέλος και χθες έκλεισε το μεγαλύτερο κεφάλαιο της δημοσιογραφικής διαδρομής μου στο ΦΩΣ των Σπορ. Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου τη Μαρία και την Όλγα για την τιμή που μου έκαναν στους τελευταίους 15 μήνες όταν μου ανέθεσαν την διεύθυνση της μεγαλύτερης και ιστορικότερης αθλητικής εφημερίδας στην Ελλάδα. Ευχαριστώ τους συναδέλφους για την άψογη συνεργασία που είχαμε και την προσπάθεια να συνεχίσουμε το έργο που μας άφησε σαν παρακαταθήκη ο αείμνηστος Θ.Νικολαΐδης. Είμαι σίγουρος ότι το ΦΩΣ θα συνεχίσει ακμαίο και μαχητικό, όπως κάνει από την πρώτη μέρα της έκδοσής του.”

 

Μανώλης Κομνηνός
Ο Μανώλης Κομνηνός είναι δημοσιογράφος