Οι φωτογραφίες που επιβεβαιώνουν ότι ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ ενδιαφέρεται… για την Προεδρία των ΗΠΑ

Κατιάνα Ναυπλιώτου
Posted on August 09, 2017, 11:10 am
4 secs

Η φημολογία περί ενδιαφέροντος του Μαρκ Ζούκερμπεργκ να διεκδικήσει την Προεδρία των ΗΠΑ το 2020, δεν είναι σημερινή. Τους τελευταίους μήνες, σχετικές εκτιμήσεις βλέπουν το φως της δημοσιότητας, για τις προεδρικές φιλοδοξίες του ιδρυτή του Facebook, το συντηρητικό δίκτυο Fox News ωστόσο έκανε ένα βήμα παραπέρα.

Κατέγραψε προσεκτικά τις φωτογραφίες που επιλέγει να ανεβάζει ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ στην προσωπική σελίδα του στο Facebook, από περιοδείες που κάνει σε διάφορες Πολιτείες των ΗΠΑ, και τις συναντήσεις του με ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες, ή την απόπειρα να ταυτιστεί με εναλλακτικές εικόνες, ώστε να ενισχύσει πρώιμα το προφίλ του.

Σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ του Fox News, οι δημόσιες παρουσίες του Μαρκ Ζούκερμπεργκ είναι προσεκτικά μελετημένες και επιλεγμένες, εστιάζουν στις λεγόμενες swing states, δηλαδή τις Πολιτέιες που έχουν τον μεγαλύτερο αριθμό εκλεκτόρων, και κατά συνέπεια κρίνουν τη μάχη των προεδρικών εκλογών, και είναι προφανές ότι έχει παραδοθεί στα χέρια των πρώην συνεργατών του Μπαράκ Ομπάμα, που έχει προσλάβει στο επιτελείο του.

Δείτε μερικές από τις πιο χαρακτηριστικές φωτογραφίες: 

Κατιάνα Ναυπλιώτου
Η Κατιάνα Ναυπλιώτου είναι διεθνολόγος