Οι αιχμές Τσίπρα για υπερκοστολογημένα έργα και προβληματικές συμβάσεις

Υστερόγραφα Team
Posted on April 11, 2017, 3:47 pm

Ο Αλέξης Τσίπρας εξασφάλισε ακόμη ένα photo opportunity θετικής δημοσιότητας, με τα εγκαίνια του σπουδαίου έργου στην Εθνική Οδό Κορίνθου-Πατρών, παραμερίζοντας τη δύσκολη καθημερινότητα με τη διαπραγμάτευση και την οικονομία, που κυριαρχούσε το προηγούμενο διάστημα.

Ο Πρωθυπουργός προσέθεσε επικοινωνιακούς πόντους με τις δυο σήραγγες στις οποίες δόθηκαν τα ονόματα του Ανδρέα Παπανδρέου και του Κωστή Στεφανόπουλου, δεν πέρασε ωστόσο απαρατήρητη η στρατηγική του να χαράξει διαχωριστική γραμμή από το παρελθόν, σε επίπεδο χρηστής διαχείρισης.

“Τα έργα που ολοκληρώνονται έχουν πολλούς πατέρες. Εκείνα που υπερκοστολογούνται ή δεσμεύονται από προβληματικές συμβάσεις δεν έχουν κανέναν.

Η επαναδιαπραγμάτευση που έκανε η κυβέρνηση κατέστησε εφικτή την ολοκλήρωση του έργου εξασφαλίζοντας όφελος για το Δημόσιο 172 εκ. ευρώ.

Αποδείξαμε ότι ο τρόπος για την ολοκλήρωση έργων, είναι να υπάρχει μια κυβέρνηση που να έχει στόχο την προστασία του δημόσιου συμφέροντος.

Πρόκειται για ένα έργο υπερτοπικής σπουδαιότητας, σημαντικό για τον τουρισμό, τον πολιτισμό, το εμπόριο, τον πρωτογενή & δευτερογενή τομέα.

Ο αγώνας για τη στήριξη της κοινωνίας είναι συνεχής”, σημείωσε μεταξύ άλλων ο Αλέξης Τσίπρας.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Υστερόγραφα Team
Η δημοσιογραφική ομάδα των Υστερόγραφων... κάνει παιχνίδι