Ν. Νικολαϊδης: Μπανανία…

Υστερόγραφα Team
Posted on March 12, 2018, 10:57 pm
1 sec

 

Του Νίκου Νικολαϊδη

 

Η χώρα μας  μάλλον έχει αλλάξει …ήπειρο , μετατοπίστηκε στη Λατινική Αμερική.Δέν έχει πλέον να ζηλέψει τίποτε, ούτε από τή Κολομβία των ημερών Εσκομπάρ , ούτε απο τη σημερινή Βενεζουέλα του Μαδούρο.Ισως στόν συναγωνισμό να βγούμε και από πάνω.Ειμαστε μια μπανανία με τά όλα της.

Τό κερασάκι στην τούρτα ήταν η εισβολή του ένοπλου Ιβάν Σαβίδη στο γήπεδο της Τούμπας.Οι εικόνες έχουν κανει –μαζί με την ξεφτίλα της Ελλάδας- το γυρο του κόσμου,τα λόγια περιττεύουν.Αλλά να ήταν μόνον αυτό…..

Ο Ερντογάν μας έχει ξεφτιλίσει , επίσης διεθνώς , μέ την αρπαγή των δύο στρατιωτικών μας και συνεχίζει να μας ξεφτιλίζει φραστικά όπου βρεθεί κι όπου σταθεί.Τα Ιμια τα βλέπουμε μόνον με κυάλια και στην Κυβέρνηση απλώς ψελίζουν.

Οι αναρχικοί κάνουν μήνες τώρα…πάρτι  με μολότωφ τίς νύχτες των Σαββατοκύριακων , «κυνηγώντας» αστυνομικούς.Και βέβαια ουδεμία σύλληψη.Καίνε ,σπάνε την Αθήνα… εκβιάζοντας την Κυβέρνηση για τον «δικό» τους αναρχικό και τους περνάει.

Πήγε τό μετρό επιτέλους να λειτουργήσε την Κυριακή με τίς μπάρες και τη Δευτέρα σταμάτησε.

Η εγκληματικότητα χτυπάει κόκκινο σε όλη τη χωρα και τι να πρωτοπρολάβει η αστυνομία.Ευτυχώς που σημειώνει καποιες επιτυχίες , οσο κι εκει την αφήνουν.Κι αν τολμήσεις να μιλήσεις για κοινωνική ομάδα ,που κατα γενικη ομολογία ,πρωταγωνιστεί στην εγκληματικότητα σε λενε ρατσιστή.

Οι λαθρομετανάστες αθρόα συνεχίζουν να «εισβάλουν» στη χώρα και στα νησιά κάνουν κουμάντο οι περίεργες ΜΚΟ που συναθροίζονται σε αυτά.

Στους δρόμους όλοι μας κάνουμε ότι μας καπνίσει…Μιλουν για καινουργιο  ΚΟΚ ,ο οποίος πχ θα επιβάλει αυστηρές ποινές για τη χρήση κινητού τηλεφώνου στους οδηγούς ,αλλα σχεδόν όλοι μιλούν στο κινητό ,ανδρες –γυναικες, ασε πια τις δευτερες.

Ειναι τόσα πολλά ,τι να πρωτοσκεφθείς και τι να πεις.Ειναι τέτοια η παρακμή, που κανένας νουνεχής άνθρωπος  δεν μπορούσε να διανοηθεί.Παρακμή πλήρης και απόλυτος ευτελισμός των πάντων.

ΥΓ. Συνιστώ ,να πάμε να δούμε την ταινία «Στάλιν»  και για διασκέδαση και για… μάθημα.

Υστερόγραφα Team
Η δημοσιογραφική ομάδα των Υστερόγραφων... κάνει παιχνίδι