Νόνη Καραγιάννη: Ο Καμίνης φυσική ηγεσία της Κεντροαριστεράς, μετά τον Σημίτη

Υστερόγραφα Team
Posted on August 05, 2017, 1:37 pm
2 secs

Με ανάρτηση στην προσωπική σελίδα της στο Facebook, η δημοσιογράφος Νόνη Καραγιάννη έπλεξε το εγκώμιο του Γιώργου Καμίνη, ο οποίος θα είναι υποψήφιος για την ηγεσία της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, απέναντι στη Φώφη Γεννηματά.

Η Νόνη Καραγιάννη έγραψε χαρακτηριστικά:

“Το 2011 και το 2012 βγήκε στους δρόμους μιας πόλης που καιγόταν.Για να την προστατεύσει φώναξε δυνατά, στάθηκε απέναντι απο τον φανατισμό, τη βία, το τυφλό μίσος. Ζήτησε νομιμότητα κι ενέπνευσε μερικές χιλιάδες Αθηναίους να γυρίσουν την πλάτη στην καταχρεωμένη πλουμιστή Αθήνα που ζούσε με τα λεφτά των άλλων. “Θα τους ταράξουμε στη νομιμότητα” φώναξε και κοίταξε κατάματα το ναζιστικό τέρας στις γειτονιές της πόλης. Απειλήθηκε οσο κανείς απο τους Χρυσαυγίτες και προστάτευσε μέσα απο τα προγράμματα του Δήμου άστεγους, πρόσφυγες, μη έχοντες στη βαριά κρίση τα χρόνια της θητείας του. Μαζί του η Αθήνα εχει φωνή και κύρος στην Ευρώπη. Η ομιλία του στο Συμβούλιο της Ευρώπης ηταν όραμα για την Ευρωπαϊκή ολοκλήρωση κόντρα σε όσους θέλουν μια Ευρώπη διαιρεμένη, ανήμπορη, ανασφαλή. Η κατάθεση του στη δίκη της ΧΑ ηταν η επιτομή του δημοκρατικού λόγου απέναντι σε φυσικούς και ηθικούς αυτουργούς εγκλημάτων ρατσισμού και μισαλλοδοξίας.
Ναι η Αθήνα δεν είναι τόσο καθαρή οσο θα θέλαμε. Δεν είναι τόσο καλό φωτισμένη οσο θα της άξιζε για να φανούν όλες οι ομορφιές της, ο Καμίνης ομως είναι μετά τον Σημίτη η φυσική ηγεσία της Κεντροαριστεράς. Γιατι ορισμένα πράγματα στην πολιτική δεν μαθαίνονται και η τα εχεις η δεν τα εχεις. Κι αυτο δεν εχει καμία σχεςη με τις αποφάσεις του εάν κι εφόσον εκδηλωθούν δημόσια.Keep walking,δήμαρχε”.

 

Υστερόγραφα Team
Η δημοσιογραφική ομάδα των Υστερόγραφων... κάνει παιχνίδι