ΝΔ: Ο Σπίρτζης ξεπέρασε κάθε προηγούμενο αμετροέπειας και διγλωσσίας

Υστερόγραφα Team
Posted on August 12, 2016, 3:07 pm
neadimokratia

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, για τα όσα αναφέρει ο Υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων κ. Χρ. Σπίρτζης, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Αγορά», εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Ο κ. Σπίρτζης εγείρει σήμερα σοβαρά πολιτικά και ηθικά ζητήματα, που ξεπερνούν κάθε προηγούμενο αμετροέπειας και διγλωσσίας.

Καταγγέλλει το ΤΑΙΠΕΔ, το οποίο, ωστόσο, λειτουργεί με απόφαση της Κυβέρνησης, και μάλιστα, στο πλαίσιο του Yπερταμείου, που οι ίδιοι συγκρότησαν για τα επόμενα 100 χρόνια.

Εγκαλεί τα στελέχη του ΤΑΙΠΕΔ, υποστηρίζοντας ότι “είναι προφανές πως θα εξυπηρετήσουν τα συμφέροντα τραπεζικών ιδρυμάτων”.

Αντιτάσσεται, ταυτόχρονα, στις πολιτικές προσέλκυσης επενδύσεων, υποστηρίζοντας ότι “η αλλαγή σελίδας δεν θα έρθει από επενδύσεις των ιδιωτών”.

Προσποιείται, παράλληλα, πως ξέχασε πως το Μνημόνιο που τώρα εφαρμόζεται – το πιο επώδυνο από όλα – είναι εκείνο που οι ίδιοι προκάλεσαν με τις εγκληματικές πολιτικές τους, το πρώτο εξάμηνο του 2015, και οι ίδιοι υπέγραψαν.

Εάν ο κ. Σπίρτζης, από το αντάρτικο στο ΠΑΣΟΚ, θέλει τώρα να περάσει στο αντάρτικο του ΣΥΡΙΖΑ, δεν μας αφορά. Όταν, όμως, ως αρμόδιος Υπουργός εναντιώνεται στις επενδύσεις, όταν συκοφαντεί, όταν υπονομεύει, δεν μπορεί να αφήνει αδιάφορο κανέναν. Ούτε βέβαια το βασικό υπεύθυνο για όλα αυτά, που είναι ο πολιτικός προϊστάμενός του κ. Τσίπρας».

Υστερόγραφα Team
Η δημοσιογραφική ομάδα των Υστερόγραφων... κάνει παιχνίδι