Νίκος Παππάς: Ο κ. Μητσοτάκης, από την παρένθεση στην… παραζάλη

Υστερόγραφα Team
Posted on April 15, 2017, 4:00 pm
1 sec

Τον σημερινό πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη βάζει στο στόχαστρό του ο Υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς, με συνέντευξη την οποία παραχωρεί στην εφημερίδα “Real News”, και τον εκ των αρχισυντακτών της, Βασίλη Σκουρή.

Ο Νίκος Παππάς, στενός φίλος και διαχρονικός πολιτικός σύμμαχος του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, διατυπώνει τη βεβαιότητά του για θετικές εξελίξεις γύρω από το ελληνικό ζήτημα, μετά την επικείμενη θετική ολοκλήρωση της δεύτερης αξιολόγησης της ελληνικής οικονομίας, θυμίζει με νόημα την εποχή των σκανδάλων της περιόδου Σημίτη, και αφήνει αιχμές για τον ρόλο και τη δημόσια παρουσία του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας Γιάννη Στουρνάρα.

Ο Υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής στρέφει στη συνέχεια τα βέλη του στη Νέα Δημοκρατία και τον σημερινό πρόεδρό της, κάνοντας λόγο για “κενό” στρατηγικής, μετά τη συμφωνία της κυβέρνησης με τους Θεσμούς, και μεταξύ άλλων σημειώνει τα εξής:

“Ο κ. Μητσοτάκης πήγε από την παρένθεση στην παραζάλη. Ας λυπηθούν τους ανθρώπους που τους παρακολουθούν. Τους έχουν ζαλίσει”.

Υστερόγραφα Team
Η δημοσιογραφική ομάδα των Υστερόγραφων... κάνει παιχνίδι