Νίκος Νικολαϊδης: Στο θεωρείο της Βουλής…

Υστερόγραφα Team
Posted on May 10, 2018, 10:32 am
3 secs

 

Του Νίκου Νικολαϊδη

 

Εβλεπα τη φωτογραφία ,στα θεωρεία της Βουλής ,των δύο «μασκαρεμένων» -μόνον κατα το φύλλο- ανδρών , τήν ώρα τής τελικής συζήτησης καί ψήφισης του νομοσχεδίου για την αναδοχή παιδιών από ομόφυλλα ζευγάρια. Μια φωτογραφία που οι περισσότεροι θα έχετε δεί σε εφημερίδες,κανάλια και σάιτ’ς.

«Μασκαρεμένοι» με γυναικεία ρούχα,έντονα βαμμένοι,με κολιέ και βραχιόλια.Μουσάτος με μακριά κώμη καί …αποκαλυπτικό (άν το φορούσε γυναίκα) ξώπλατο ο ένας καί ο άλλος με ξανθό οξυζεναρισμένο μαλλί πιασμένο ψηλά σε αλογοουρά.Ομολογουμένως μια πολύ εντυπωσιακή φωτογραφία.

Τό ζητούμενο τώρα – και ας με πεί όποιος θέλει αντιδραστικό- είναι , αν αυτοί οι άνθρωποι υιοθετούσαν ένα παιδί ,ποιά εικόνα και τι πρότυπα θα τού έδιναν; Ποιές ηθικές αξίες θα του μεταλαμπάδευαν; Και ποιός και με ποιά περιβολή θα πήγαινε όταν χρειαζόταν στο σχολείο του; Σκεφθείτε τί μπούλινγκ θα έτρωγε το παιδάκι.

Εν ονόματι της προόδου –αν αυτό είναι πραγματικά πρόοδος- το παρά φύσιν τό βαφτίζουμε…κατά φύσιν .Μάλλον μέ βιασμό της φύσης μοιάζει.

Αναζητείστε και δείτε τη φωτογραφία.Γιατί πραγματικά ,ισχύει απόλυτα το μια φωτογραφία χίλιες λέξεις…

Υστερόγραφα Team
Η δημοσιογραφική ομάδα των Υστερόγραφων... κάνει παιχνίδι