Νίκος Αγγελίδης: Η σκέψη μου ταξιδεύει στον Ελληνισμό της Διασποράς

Υστερόγραφα Team
Posted on October 05, 2017, 6:21 pm
4 secs

 

Με ανάρτηση στην προσωπική σελίδα του στο Facebook, ο Νίκος Αγγελίδης μίλησε για την αλλαγή σελίδας στην ΕΡΤ, με τον ίδιο να αφήνει την πρωινή ζώνη και να εστιάζει στον Ελληνισμό της Διασποράς.

 

Η ανάρτηση του Νίκου Αγγελίδη έχει ως εξής:

“Αύριο ολοκληρώνεται ο κύκλος της συμμετοχής μου στην εκπομπή 10 Στην Ενημέρωση.

Στις 16 Οκτωβρίου ξεκινάει το πρόγραμμα της νέας σεζόν. Ευχή μου είναι να αγκαλιάσει τις ανάγκες και τις ανησυχίες της κοινωνίας, που αναζητά μέσα από την ΕΡΤ Α.Ε. την σταθερή, αληθινή και ειλικρινή ενημέρωση.

Η δική μου σκέψη ταξιδεύει πλέον στο σημαντικότερο κομμάτι της ζωής μου, στον Ελληνισμό της Διασποράς… Η ERT World θα δώσει τη δική της ξεχωριστή μάχη. Δύσκολη μάχη, αλλά τα δύσκολα είναι εκείνα που αγαπώ… Το σήμα της ΕΡΤ πρέπει να φτάσει σε κάθε σημείο του πλανήτη, όπου χτυπάει καρδιά ελληνική… Με ένα πρόγραμμα ποιοτικό, ειδικά διαμορφωμένο για την Ομογένεια.

Κλείνοντας το κομμάτι της συμμετοχής μου στην πρωινή ζώνη, θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου ΟΛΟΥΣ τους συνεργάτες της εκπομπής. Μοιραστήκαμε μαζί ΜΟΝΟ ωραίες στιγμές. Ήταν ΟΛΟΙ ανεξαιρέτως, επαγγελματίες και συνεπείς σε ότι προσπαθήσαμε να δώσουμε στον κόσμο.

Όμως ιδιαίτερα θέλω να ευχαριστήσω τον καλό μου φίλο και συνοδοιπόρο στο καθημερινό δίωρο Christ Pagonis. Είναι εξαιρετικός δημοσιογράφος, καθαρός άνθρωπος και ψυχούλα. Δέσαμε, εκτιμώ πάρα πολύ, γιατί τον γουστάρω σαν άνθρωπο και νιώθω ότι το ίδιο αισθάνεται και εκείνος για μένα. Πέρασα πολύ όμορφα μαζί του, μακριά από τα στερεότυπα της τηλεόρασης, με ένα απλό και ακομπλεξάριστο στυλ. Θα μου λείψει ο μπαγάσας αλλά που θα πάει, οι δρόμοι μας θα διασταυρωθούν ξανά… Θα το ήθελα πολύ.

Ν.Α.”.

 

 

Υστερόγραφα Team
Η δημοσιογραφική ομάδα των Υστερόγραφων... κάνει παιχνίδι