Μικέλης Χατζηγάκης: Ο Κυριάκος εγκαινιάζει ένα νέο μοντέλο, λέγοντας αλήθειες

Υστερόγραφα Team
Posted on September 19, 2016, 1:46 pm

screen-shot-2016-09-19-at-1-44-07-pm

Μέσω της προσωπικής σελίδας του στο Facebook, ο Μικέλης Χατζηγάκης εστίασε στην προοπτική μέλλοντος που παρουσίασε για την Ελλάδα της κρίσης ο Κυριάκος Μητσοτάκης, με την παρουσία του στη ΔΕΘ, και όσα είπε στην ομιλία στο Βελλίδειο το Σάββατο, αλλά και στη συνένετευξη Τύπου της Κυριακής.

Πιο συγκεκριμένα, το μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας και μέλος της task force σχεδιασμού του κυβερνητικού προγράμματος του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, σημείωσε με νόημα τα εξής:

“Ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατέθεσε ένα ολοκληρωμένο και κοστολογημένο κυβερνητικό πρόγραμμα στην ΔΕΘ.

Δεν έχουμε συνηθίσει να ακούμε πολιτικούς αρχηγούς να μιλάνε για συγκεκριμένες μειώσεις φόρων και περικοπές δαπανών βάζοντας συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα υλοποίησης τους.

Ο Κυριάκος εγκαινιάζει ένα νέο μοντέλο αρχηγού λέγοντας αλήθειες, ακόμα και όταν δεν είναι ευχάριστες, ώστε να έχει ο κόσμος σαφή εικόνα των δεδομένων και να κάνει τις επιλογές του αναλαμβάνοντας και την ευθύνη αυτών.

Επίσης, ο πρόεδρος της ΝΔ έβαλε προτεραιότητα την ανανέωση και την αξιοκρατία γεγονός που θα αλλάξει την εικόνα της πολιτικής που επικρατεί σήμερα.

Ήδη έχει καταφέρει να ενεργοποιήσει αρκετά νέα άξια και μορφωμένα στελέχη τόσο από το κόμμα όσο και από την κοινωνία. Πιστεύω ότι οι επιλογές του σε πρόσωπα και πολιτικές θα ανατρέψουν την σημερινή παρακμή.

Η Ευρώπη έχει πλέον έναν σοβαρό και έντιμο συνομιλητή που πιστεύει αυτά που διακηρύττει. Τώρα πρέπει να τον στηρίξει”

Υστερόγραφα Team
Η δημοσιογραφική ομάδα των Υστερόγραφων... κάνει παιχνίδι