“Μην… χακάρεις τις Ενδιάμεσες Εκλογές”. Το βασικό αίτημα Τραμπ προς τον Πούτιν, στην επικείμενη συνάντηση κορυφής (στο Ελσίνκι, στις 16 Ιουλίου)

Μαρίκα Λυσιάνθη
Posted on June 28, 2018, 12:56 pm
1 sec

 

Της Μαρίκας Λυσιάνθη

 

Η παρουσία του Τζον Μπόλτον στη Μόσχα ήταν το κομμάτι του παζλ που έλειπε, για να επισημοποιηθεί η συνάντηση κορυφής Τραμπ-Πούτιν, στο Ελσίνκι, στις 16 Ιουλίου, όπως ανακοινώθηκε και επίσημα την Πέμπτη, από τον Λευκό Οίκο και το Κρεμλίνο.

Καθώς λοιπόν οι δυο ηγέτες προετοιμάζουν την ατζέντα τους, γνωρίζοντας εκ των προτέρων ότι θα κληθούν να κάνουν διαχείριση εντυπώσεων, υπέρ και κατά, έχει αξία να σταθούμε σε μια διαρροή από τον Λευκό Οίκο, που έχει πληθυντική σημασία.

Σύμφωνα με αυτή τη διαρροή, ο Ντόναλντ Τραμπ θα ζητήσει από τον Βλαντιμίρ Πούτιν να μην… χακάρει τις Ενδιάμεσες Εκλογές του Νοεμβρίου, για τα δυο Σώματα του Κογκρέσου, τη Βουλή των Αντιπροσώπων και τη Γερουσία.

Αναγνωρίζοντας επί της ουσίας την… άβολη αλήθεια.

Ότι η σημερινή Ρωσία του Πούτιν, διαθέτει τον μηχανισμό να… πειράξει κάθε εκλογική αναμέτρηση στον πλανήτη.

Οι επικριτές του Ντόναλντ Τραμπ άλλωστε, θα τον κατηγορούσαν ότι έχει… προσωπική εμπειρία.

Καθώς υπάρχει σε εξέλιξη η έρευνα της Επιτροπής Μιούλερ για παρέμβαση της Ρωσίας του Πούτιν στις προεδρικές εκλογές του 2016 στις ΗΠΑ.

Φυσικά… υπέρ του Τραμπ.

Όσο για την απάντηση του Πούτιν στο σχετικό αίτημα Τραμπ;

Μετά βεβαιότητας, η… γνωστή υποψία χαμόγελου, που σε κάνει να ανησυχείς για το τι πραγματικά επεξεργάζεται εκείνη την ώρα το μυαλό του ανθρώπου που… πήρε τη ρεβάνς για την ήττα της Σοβιετικής Ένωσης στον Ψυχρό Πόλεμο.

Μαρίκα Λυσιάνθη
Η Μαρίκα Λυσιάνθη είναι ψυχολόγος