Μακάριος Λαζαρίδης: Η κυβέρνηση έπρεπε να είχε φύγει… χθες

Υστερόγραφα Team
Posted on April 14, 2017, 1:28 pm

«H παραμονή των ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ στην εξουσία βουλιάζει την οικονομία, κοστίζει ακριβά στην κοινωνία και επιφυλάσσει σοβαρούς κινδύνους. Η χώρα είναι στην εντατική και χρειάζεται επειγόντως οξυγόνο για να αναπνεύσει. Χρειάζεται άμεσα πολιτική αλλαγή». Αυτό τονίζει με συνέντευξή του που δημοσιεύεται σήμερα, Μ. Παρασκευή 14 Απριλίου, στην εφημερίδα «Ειδήσεις», ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας κ. Μακάριος Λαζαρίδης.

 

Και προσθέτει: «Ο ΣΥΡΙΖΑ καθημερινά εξαϋλώνεται και δεν θα φτάσει μέχρι το τέλος της θητείας του. Είναι ήδη μια Κυβέρνηση σε αποδρομή… Φοβόμαστε να μην σκάσει η χώρα στα χέρια αυτής της επικίνδυνης Κυβέρνησης. Όσο παραμένει τόσο οι κίνδυνοι μεγαλώνουν. Γι’ αυτό, επιμένουμε στην ανάγκη πολιτικής αλλαγής. Έπρεπε να είχαν φύγει χθες. Τσίπρας και Καμμένος δεν μπορούν να βγάλουν τη χώρα από την κρίση. Φαίνεται ότι δεν μπορούν να οδηγήσουν την οικονομία στην ανάπτυξη και στην έξοδο στις αγορές. Την ίδια ώρα δεσμεύουν τη χώρα για το 2019 και το 2020, δηλαδή μετά το τέλος του τρίτου, δικού τους Μνημονίου. Επιβάλλουν έτσι το τέταρτο Μνημόνιο».

 

Αναφερόμενος στη συμφωνία της Μάλτας, ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, αφού τονίζει πως η πατρότητα των μέτρων είναι αποτέλεσμα των καθυστερήσεων και των ιδεοληψιών της Κυβέρνησης υπογραμμίζει: «Τα μέτρα έχουν την υπογραφή Τσίπρα – Καμμένου. Οι πολίτες γνωρίζουν καλά ότι είναι η συνέπεια της ανικανότητας, της ιδεοληψίας και της καθυστέρησης της Κυβέρνησης. Και το γνωρίζουν ακόμα περισσότερο οι οικονομικά ασθενέστεροι που θα σηκώσουν και το μεγαλύτερο βάρος».

 

Ο κ. Λαζαρίδης υπογραμμίζει ότι το εθνικό σχέδιο της Νέας Δημοκρατίας, για την έξοδο από την κρίση, σε συνδυασμό με την αξιοπιστία μπορεί να αλλάξουν προς το καλύτερο τις δυσμενείς για τους πολίτες συμφωνίες της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ. Και αναφέρει χαρακτηριστικά: «Οι συμφωνίες, όλες οι συμφωνίες, μπορούν να τροποποιηθούν… Αυτό που εμείς λέμε ως Νέα Δημοκρατία είναι ότι θα προτάξουμε ένα δικό μας εθνικό σχέδιο εξόδου από την κρίση. Με μείωση φόρων και εμπροσθοβαρείς μεταρρυθμίσεις στο Κράτος και την οικονομία. Και χτίζοντας την αξιοπιστία που απαιτείται θα συζητήσουμε με τους εταίρους μας τη βελτίωση του δημοσιονομικού πλαισίου και του μείγματος πολιτικής».

 

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Υστερόγραφα Team
Η δημοσιογραφική ομάδα των Υστερόγραφων... κάνει παιχνίδι