Μάχη στο Twitter για τον νικητή του “Game of Thrones”

info_697k66by
Posted on June 27, 2016, 7:54 pm

Cl7YYr5UYAAQ46b (1)
Η 6η σεζόν του “Game of Thrones” ολοκληρώθηκε, οι φανατικοί οπαδοί της σειράς… δεν μπορούν να περιμένουν για τον Απρίλιο του 2017, οπότε και θα ξεκινήσει η 7η σεζόν, και στο Twitter ξεκίνησε πόλεμος, για τον μεγάλο νικητή στο Westeros, στον απόηχο των γεγονότων του 10ου επεισοδίου, με τίτλο “The Winds of Winter”.

Η Cersei Lannister είναι η προφανής νικήτρια, καθώς κατάφερε να εξαρθρώσει τους περισσότερους αντιπάλους της και να καθίσει στον “Iron Throne”.

Η Daenerys Targaryen ξεκίνησε για να κατακτήσει τα 7α Βασίλεια, με τον στόλο της, τον στρατό των Unsullied, των Dothraki, και των Greyjoys, έχοντας εξασφαλίσει επιπλέον τη συμμαχία των Ellaria Sand και Olenna Tyrell, χάρη στις διπλωματικές κινήσεις του Varys. Και με τον Tyrion Lannister “No2”.

Cl7FfJWWIAAqU84

Ο Jon Snow ανακηρύχτηκε “King in the North”, ο δεύτερος μετά τον αδελφό του, Robb Stark, έχοντας στο πλευρό του την αδελφή του, Sansa Stark, η οποία απέρριψε την πρόταση του Littlefinger να διεκδικήσει η ίδια το Winterfell. Και βέβαια, επιβεβαιώθηκε ότι είναι γιος της Lyanna Stark και… προφανώς του Rhaegar Targaryen.

Cl7ezFhVEAAzk8z

Η Arya Stark έκλεισε τον κύκλο της εκδίκησης της οικογένειάς της για τα γεγονότα του Red Wedding, σφαγιάζοντας η ίδια τα τελευταία μέλη της οικογένειας των Frey.

Cl7BKMSXIAAQiz8