Λυριτζής-Καμπουράκης θα αλλάξουν τις ισορροπίες στην πρωινή ζώνη (αν τους εμπιστευτεί το “Epsilon”)

Φρίξος Παλαιολόγος
Posted on May 27, 2018, 1:21 pm
4 secs

 

Του Φρίξου Παλαιολόγου

 

Οι σχετικές φήμες κυκλοφορούσαν εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα.

Τις τελευταίες εβδομάδες ωστόσο, έχουν ενταθεί.

Ο Βασίλης Λυριτζής και ο Δημήτρης Καμπουράκης προβάλλουν ως το δίδυμο-φαβορί, για να αναλάβουν από τη νέα τηλεοπτική σεζόν την πρωινή ζώνη του “Epsilon”.

Μια κίνηση που, εφόσον υλοποιηθεί από την πλευρά του Ιβάν Σαββίδη, θα συνεπάγεται δυο πράγματα:

Πρώτον, ότι ο ομογενής επιχειρηματίας… σοβαρεύει την προσέγγισή του γύρω από τα ΜΜΕ και ειδικότερα την τηλεόραση, όπου οι μέχρι σήμερα κινήσεις του είναι εξαιρετικά χαλαρές, αν όχι… χαμηλής πτήσης.

Δεύτερον, ότι το δίδυμο της πρωινής ραδιοφωνικής ζώνης του Real Fm, διαθέτει όλα τα εχέγγυα για να αλλάξει τις ισορροπίες στην πρωινή ζώνη της τηλεόρασης, σε καθημερινό επίπεδο.

Λυριτζής και Καμπουράκης έχουν “δέσει” αρμονικά στο ραδιόφωνο, θυμίζοντας το θετικό γκελ που έκανε στο κοινό το δίδυμο Λυριτζή-Οικονόμου, μέχρι τη στιγμή που… χώρισε από τον ΣΚΑΪ, το περσινό καλοκαίρι.

Οι δυο έμπειροι δημοσιογράφοι, θα βρουν απέναντί τους τον Γιώργο Παπαδάκη, ο οποίος βρίσκεται κοντά στην τηλεοπτική… συνταξιοδότηση, καταγράφει σημαντική φθορά, και η τηλεθέασή του δεν θυμίζει σε τίποτα το ένδοξο παρελθόν, καθώς και τους Οικονόμου-Αναστασοπούλου στον ΣΚΑΪ, οι οποίοι έχουν κερδίσει μερίδιο τηλεθέασης, ακόμη όμως μετρούν μόλις έναν χρόνο κοινής περπατησίας, κάτι που σημαίνει ότι το κοινό τους δεν έχει “μπετοναριστεί”.

Φρίξος Παλαιολόγος
Ο Φρίξος Παλαιολόγος είναι δημοσιογράφος, πολιτικός αναλυτής