Λεβέντης: Αν η ΝΔ πιστεύει τις δημοσκοπήσεις, θα προσγειωθεί απότομα… χωρίς αλεξίπτωτο

Υστερόγραφα Team
Posted on April 12, 2017, 7:20 pm
0 secs

Αιφνιδίασε ο Βασίλης Λεβέντης με την ομιλία του στη Βουλή, στο πλαίσιο της συζήτησης για την Εξεταστική Επιτροπή για την Υγεία. Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας εξαπέλυσε επίθεση κατά των εταιρειών δημοσκοπήσεων, κατηγορώντας τους για το πώς παρουσιάζουν τη δυναμη των κομμάτων, και στη συνέχεια στράφηκε κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη και της Νέας Δημοκρατίας.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων αναίρεσε ουσιαστικά το κλίμα σύμπλευσης που είχε καταγραφεί στην πρόσφατη συνάντησή του με τον Αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, σχολιάζοντας ότι ο ίδιος ενδιαφέρεται για τη συναίνεση, ενώ ο σημερινός πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας μονάχα για την εξουσία.

Ο Βασίλης Λεβέντης μάλιστα προχώρησε ένα βήμα παραπέρα, και αμφισβήτησε το μεγάλο προβάδισμα που δίνουν στη Νέα Δημοκρατία οι δημοσκοπήσεις του τελευταίου διαστήματος.

“Αν η Νέα Δημοκρατία πιστεύει τις δημοσκοπήσεις, θα προσγειωθεί απότομα. Χωρίς αλεξίπτωτο”, ήταν η χαρακτηριστική αποστροφή του Βασίλη Λεβέντη, ο οποίος έκανε και πάλι λόγο για “παρελθόν” της οικογένειας Μητσοτάκη, αναφορικά με την Αποστασία από την Ένωση Κέντρου.

Υστερόγραφα Team
Η δημοσιογραφική ομάδα των Υστερόγραφων... κάνει παιχνίδι