Λαφαζάνης: Οι μειώσεις στις συντάξεις αφορούν το 100% των συνταξιούχων

Υστερόγραφα Team
Posted on September 21, 2016, 12:49 pm
lafazanis

Ο επικεφαλής της ΛΑ.Ε, Παν. Λαφαζάνης, παραβρέθηκε στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που πραγματοποίησε η Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδας και η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συνταξιούχων Επικουρικής Ασφάλισης έξω από τα γραφεία του ΕΤΕΑ, προκειμένου να εκφράσει τη συμπαράστασή του στους διαδηλωτές.

Ο κ. Λαφαζάνης κατηγόρησε, σύμφωνα με το ΑΜΠΕ, τον πρωθυπουργό ότι ψεύδεται όταν λέει ότι οι μειώσεις έγιναν μόνο στο 5% των συνταξιούχων και υποστήριξε ότι μειώσεις έγιναν και δραστικές, στο 100% των συνταξιούχων.

«Έτσι όπως πάμε θα υπάρχουν συνταξιούχοι και δεν θα υπάρχει σύνταξη. Κάθε μέρα, κάθε βδομάδα, κάθε μήνα η κατάσταση χειροτερεύει. Το αδιέξοδο είναι πλήρες. Η Ελλάδα δεν μπορεί να προχωρήσει μπροστά με τα μνημόνια από τα οποία καταστρέφεται. Αυτό που χρειάζεται η χώρα και εμείς στέλνουμε ως μήνυμα στον ελληνικό λαό είναι ότι πρέπει να υπάρξει ένας μεγάλος ξεσηκωμός, μια μεγάλη αντιμνημονιακή εξέγερση για να μπει η χώρα σε μια νέα δημοκρατική πορεία με εθνικό νόμισμα και ένα ριζοσπαστικό πρόγραμμα που μπορεί να στηρίξει και να ενισχύσει τις συντάξεις» πρόσθεσε ο κ. Λαφαζάνης.

Υστερόγραφα Team
Η δημοσιογραφική ομάδα των Υστερόγραφων... κάνει παιχνίδι