Λαζαρίδης: Η κυβέρνηση κατέστρεψε την οικονομία

Υστερόγραφα Team
Posted on December 13, 2017, 4:12 pm
3 secs

 

Ο νέος προϋπολογισμός που έφερε η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ είναι «εικονικής πραγματικότητας» για την οικονομία και τους πολίτες τόνισε ο Σύμβουλος Επικοινωνίας του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Μακάριος Λαζαρίδης μιλώντας, σήμερα, Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου, στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ και την εκπομπή «Αταίριαστοι».

«Πως τολμάνε και μιλάνε στην Κυβέρνηση όταν έχουν φέρει έναν τρίτο μνημονιακό προϋπολογισμό με φόρους 1,9 δις ευρώ και περικοπές σε κοινωνικά επιδόματα» αναρωτήθηκε ο κ. Λαζαρίδης.

 

Κατηγόρησε την Κυβέρνηση για «καθεστωτική αντίληψη» ξεκαθαρίζοντας ότι «θέλει να ελέγχει τα Μ.Μ.Ε. και τη Δικαιοσύνη». «Όταν», πρόσθεσε ο Σύμβουλος Επικοινωνίας του κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, «αυτό το λέει και ο Πρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας πρέπει να το λάβουμε πολύ σοβαρά υπόψη μας. Εμείς ζητήσαμε αμέσως την αποπομπή του κ. Κοντονή αλλά ο πρωθυπουργός – όπως και στην περίπτωση του κ. Καμμένου – υποστηρίζει και στηρίζει τους Υπουργούς του».

 

Μιλώντας για την οικονομία, ο κ. Λαζαρίδης τόνισε: «Η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων επιβεβαίωσε, χθες, ότι είναι καταστροφική για την οικονομία και την ρευστότητα η ανελέητη φοροεπιδρομή που έχει επιβάλει αυτή η Κυβέρνηση».

 

«Ένας στους δυο πολίτες», συμπλήρωσε ο κ. Λαζαρίδης «αδυνατεί να πληρώσει τους φόρους του. Μέσα στον Οκτώβριο είχαμε 23.000 κατασχέσεις. Δεν υπάρχει καμία προστασία κατοικίας από την 1η Ιανουαρίου 2018».

 

Για το ζήτημα της φοροδιαφυγής, ο κ. Λαζαρίδης υπενθύμισε ότι όταν «ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν αντιπολίτευση έλεγε ότι μέσα σε έξι μήνες θα εισπράξει 3 δις ευρώ από τη φοροδιαφυγή. Αυτά που έχει εισπράξει μέσα σε τρία χρόνια είναι 100.000.000 ευρώ».

 

 

Υστερόγραφα Team
Η δημοσιογραφική ομάδα των Υστερόγραφων... κάνει παιχνίδι