Κουτσούμπας: Δεν θέλουν να αφήσουν την καρέκλα

Υστερόγραφα Team
Posted on January 12, 2019, 2:25 pm
1 sec

 

Φαρσοκωμωδία χαρακτήρισε ο γ.γραμματέας του ΚΚΕ Δ.Κουτσούμπας την συμμετοχή ή μη του Π.Καμμένου στην κυβέρνηση μιλώντας στην Βάλια Πετούρη και την εκπομπή ΕΠΤΑ της ΕΤ-1, στην πρώτη δημόσια πολιτική  παρέμβαση του το 2019 στην οποία έβγαλε ειδήσεις.”Να αφήσουν τα ήξεις αφήξεις, δεν θέλουν να αφήσουν την καρέκλα”, προσέθεσε.

Ο κ.Κουτσούμπας δήλωσε, ότι το ΚΚΕ δεν πρόκειται να ψηφίσει την συμφωνία των Πρεσπών, διότι αποτελεί επιδίωξη του ΝΑΤΟ, που προωθεί το διαίρει και βασίλευε στην περιοχή και την αλλαγή των συνόρων
Για τις δημοτικές εκλογές έκανε γνωστό, ότι το ΚΚΕ θα έχει στα ψηφοδέλτιά του πρώην βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, κάνοντας ιδιαίτερα αναφορά στην Αγλαία Κυρίτση, η οποία, όπως  είπε, θα είναι υποψήφια του Περιφερειακού Συμβουλίου Β.Αιγαίου.
Είδηση έβγαλε ο γραμματέας της Κ.Ε. και όταν ανακοίνωσε, ότι στον δεύτερο γύρο δεν θα στηρίξει κανέναν υποψήφιο άλλου κόμματος.
Σφοδρή επίθεση εξαπέλυσε ο κ.Κουσούμπας στην κυβέρνηση για τον τραυματισμό του βουλευτή του ΚΚΕ κ.Δελή στην συγκέντρωση των εκπαιδευτικών και όταν η Βάλια Πετούρη του έθεσε υπόψιν του την καταδίκη της υπουργού Προστασίας του Πολίτη Ο.Γεροβασίλη, εκείνος είπε: “Αλίμονο, είναι το στοιχειώδες, που έπρεπε να κάνει”.
Τέλος, χαρακτήρισε την επίσκεψη Μέρκελ, επίσκεψη για μπίζνες.
Υστερόγραφα Team
Η δημοσιογραφική ομάδα των Υστερόγραφων... κάνει παιχνίδι