Κουρουμπλής: Εκτός πραγματικότητας όποιος ζητάει εκλογές

Υστερόγραφα Team
Posted on August 17, 2016, 12:38 pm
kouroublis

Ο υπουργός Εσωτερικών, Παναγιώτης Κουρουμπλής, μιλώντας στον Real FM, εξέφρασε την άποψη ότι είναι εκτός πραγματικότητας, όποιος την παρούσα στιγμή ζητάει εκλογές.

«Αυτή τη στιγμή, όποιος ζητάει εκλογές, δεν αντιλαμβάνεται σε ποια κατάσταση βρίσκεται η χώρα» δήλωσε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε:

«Η χώρα για να αντιμετωπίσει αυτά που πρέπει να αντιμετωπίσει έχει ανάγκη από πολιτική σταθερότητα. Το κριτήριο για να κάνει κάποια βήματα μπροστά είναι η πολιτική σταθερότητα. Θεωρώ άτοπο να υπάρχει τέτοιο ζήτημα από οπουδήποτε και να προέρχεται. Και η κυβέρνηση δεν έχει τέτοια πρόθεση. Δεν είναι η λύση αυτή τη στιγμή» ανέφερε ο κ. Κουρουμπλής.

Ερωτηθείς για τις γερμανικές αποζημιώσεις ο υπουργός Εσωτερικών απάντησε ότι «είναι ένα θέμα που κάθε φορά που αναδεικνύεται γεννά προβληματισμούς και ερωτηματικά, εκείνο που έχει σημασία είναι ότι παραμένει ανοιχτό».

Αναφερόμενος στο προσφυγικό δήλωσε ότι «η απόφαση είναι να πάμε σε έναν καταμερισμό του βάρους σε όλους τους δήμους, επιμερίζοντας έτσι το πρόβλημα» και σημείωσε ότι «δεν συμφωνώ να εξαιρεθεί η Κρήτη, το είπα ευθέως. Η Κρήτη και κάθε μέρος της Ελλάδας έχουν ανάγκη από εργατικά χέρια».

«Το πρόβλημα δεν είναι ελληνικό, η Ελλάδα το πλήρωσε επειδή βρέθηκε σε μία γεωστρατηγική σχέση. Το πρόβλημα είναι πανευρωπαϊκό και έτσι πρέπει να αντιμετωπιστεί» τόνισε ο κ. Κουρουμπλής.

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Υστερόγραφα Team
Η δημοσιογραφική ομάδα των Υστερόγραφων... κάνει παιχνίδι