Καμμένος: Δεν μπορώ να αφήσω απροστάτευτο τον γιό μου

Υστερόγραφα Team
Posted on January 11, 2017, 9:15 am

Στην υπόθεση Κουρτάκη-Τζένου, και τις μηνύσεις που υπέβαλε, με αποτέλεσμα να συλληφθεί το διευθυντικό δίδυμο των “Παραπολιτικών” αναφέρθηκε ο Πάνος Καμμένος, με παρέμβασή του στην εκπομπή “Καλημέρα Ελλάδα” της τηλεόρασης του ΑΝΤ1, με τον Γιώργο Παπαδάκη.

Μεταξύ άλλων, ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας και πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων ανέφερε τα εξής:

“Η σύλληψη δεν αφορά δημοσίευμα, αλλά οι αναφορές στον ανήλικο γιο μου, που δεν έχει ανέβει ποτέ στην Αθήνα, ότι είναι στα Εξάρχεια, ότι είναι αναρχικός, ότι κάνει παρέα με την Ρούπα, ένα παιδί που ετοιμάζεται να πάει στο Πανεπιστήμιο, έγιναν σε δύο ραδιοφωνικές εκπομπές.

Όλο αυτό ξεκίνησε από το θέμα του ΚΕΕΛΠΝΟ και αποφάσισαν την μία φορά να φωτογραφίσουν την 4χρονη κόρη μου και τον 8χρονο γιο μου, τους οποίους φωτογράφισαν μέσα στο σπίτι και την επόμενη εμπλέκοντας τον 15χρονο γιο μου.

Δεν μπορώ να αφήσω απροστάτευτο τον γιο μου, θα στιγματιστεί για μια ζωή. Επειδή είναι γιος μου, τον καταστρέφει για πάντα στη ζωή του.

Το αναφέρει μια μέρα, το αναφέρει δεύτερη, τι να κάνω; Είναι δυνατόν να μη ζητήσω την παρέμβαση της Δικαιοσύνης; Τι μπορεί να κάνει ένας πατέρας για να προστατεύσει το ανήλικο παιδί του;

 

Υστερόγραφα Team
Η δημοσιογραφική ομάδα των Υστερόγραφων... κάνει παιχνίδι