Καλλιάνος: Μοναδικό θέμα σύγκλισης της Ένωσης Κεντρώων με τον ΣΥΡΙΖΑ η απλή αναλογική

Υστερόγραφα Team
Posted on August 08, 2016, 12:49 pm
1 sec
kallianos

«Το μοναδικό θέμα στο οποίο συγκλίνουν οι απόψεις του ΣΥΡΙΖΑ και της Ένωσης Κεντρώων είναι ο εκλογικός νόμος, το θέμα της απλής αναλογικής. Σε καμία περίπτωση δεν μας έπεισε ο ΣΥΡΙΖΑ. Σε καμία περίπτωση δεν συμφώνησε σε κάτι ο κ. Λεβέντης με τον κ. Τσίπρα» δήλωσε στο «Πρακτορείο 104,9 FM» ο εκπρόσωπος Τύπου της Ένωσης Κεντρώων Γιάννης Καλλιάνος, απαντώντας στην κριτική ότι το κόμμα του «τα έχει βρει με τον ΣΥΡΙΖΑ».

Σημείωσε δε, σύμφωνα με το ΑΜΠΕ ότι η Ένωση Κεντρώων «διαφωνεί πλήρως στην οικονομική προσέγγιση όλων των θεμάτων με τον κ. Τσίπρα», καθώς πιστεύει «σε ένα διαφορετικό μείγμα μεταρρυθμίσεων».

Σε ό,τι αφορά την επένδυση στο Ελληνικό, ο κ. Καλλιάνος, αφού σημείωσε ότι «με ερασιτεχνισμούς και κινήσεις στο πόδι, ούτε επενδυτές θα προσελκύσεις ούτε θα φέρεις και συγκεκριμένο τίμημα», τόνισε: «Η συγκεκριμένη επένδυση και με λίγα χρήματα δόθηκε αλλά και να δούμε αν θα επιτευχθεί η όλη συμφωνία, γιατί συνέχεια η κυβέρνηση φέρνει προβλήματα για τα συγκεκριμένα θέματα. Δεν θα μου κάνει εντύπωση, αν η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ προβληματίσει και τους Κινέζους της COSCO βρίσκοντας και άλλο αρχαιολογικό χώρο προς τον Πειραιά».

Υστερόγραφα Team
Η δημοσιογραφική ομάδα των Υστερόγραφων... κάνει παιχνίδι