Κέλλας: Στοίχημά τους, ποιος θα πει το μεγαλύτερο ψέμα

Υστερόγραφα Team
Posted on September 22, 2016, 6:03 pm
1 sec
kellas

Ο υπεύθυνος του Τομέα Υγείας της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Λάρισας, κ. Χρήστος Κέλλας, με αφορμή την ομιλία του υπουργού Υγείας, κ. Ανδρέα Ξανθού, στο συνέδριο του Healthworld, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

“Όσα υποστήριξε ο υπουργός Υγείας κ. Ξανθός από το βήμα του συνεδρίου Healthworld, αποτελούν ένα ακόμη κεφάλαιο στο βιβλίο με τίτλο “ΣΥΡΙΖΑ, κυβερνώντας με (αυτ) απάτες…”

Συγκεκριμένα, ανέφερε πως “αντιστράφηκε η συνεχής επί 6ετία περικοπή δαπανών και απώλειας προσωπικού και είναι σε εξέλιξη η πρώτη σοβαρή παρέμβαση ενίσχυσης της δημόσιας περίθαλψης από την αρχή της κρίσης”.

Πότε λέγονται όλα αυτά;

Όταν η υποχρηματοδότηση των δομών υγείας έχει οδηγήσει ολόκληρο το σύστημα ένα βήμα πριν την κατάρρευση.

Όταν οι ελλείψεις σε νοσηλευτικό προσωπικό, ξεπερνούν τις 20.000 και σε ιατρικό προσωπικό, πάνω από 6.000.

Υποστήριξε ακόμα πως, “όχι μόνο σταμάτησαν οριστικά το κλείσιμο νοσοκομείων, τις συγχωνεύσεις κλινικών, την κατάργηση οργανικών θέσεων, αλλά ξεκίνησε η λειτουργία νέων Νοσοκομείων – όπως στη Σαντορίνη – ανοίγουν κλειστά κρεβάτια Μ.Ε.Θ., αναπτύσσονται νέα τμήματα, ενισχύεται το ΕΚΑΒ”.

Πότε λέγονται όμως, όλα αυτά;

Όταν, για πρώτη φορά, κλείνουν κλινικές δημοσίων Νοσοκομείων.

Όταν, για πρώτη φορά, μετακινούνται στρατιωτικοί γιατροί σε Νοσοκομεία, για να μην κλείσει η παθολογική κλινική.

Όταν, για πρώτη φορά, πλήρωμα ασθενοφόρων του ΕΚΑΒ, αναλαμβάνουν Δήμαρχοι, οδηγοί απορριμματοφόρων του Δήμου ή της Πυροσβεστικής.

Όταν, για πρώτη φορά, γίνονται “δωρεές” υλικών για να χειρουργηθούν οι ασθενείς.

Τελικά, η μόνη λογική εξήγηση που μπορεί να δώσει κανείς για τις καθημερινές παραστάσεις των Υπουργών του ΣΥΡΙΖΑ, είναι πως έχουν βάλει έναν άτυπο διαγωνισμό μεταξύ τους, για το ποιος θα πει το μεγαλύτερο ψέμα…”.

Υστερόγραφα Team
Η δημοσιογραφική ομάδα των Υστερόγραφων... κάνει παιχνίδι