Θεοδωράκης: 285 εκ. ευρώ χρωστάνε ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ-ΚΚΕ στις τράπεζες

Υστερόγραφα Team
Posted on July 28, 2016, 7:39 pm
theodorakis

Ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης, αναφέρθηκε μέσω Facebook στα δάνεια των κομμάτων, τονίζοντας ότι “το Ποτάμι όχι μόνο δεν έχει δανειστεί ούτε ένα ευρώ αλλά είναι και το μόνο κόμμα που σε τακτά χρονικά διαστήματα δημοσιοποιεί τα έσοδά του και τα έξοδά του”.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Θεοδωράκη:

“285 εκατομμύρια. Όχι δραχμές, αλλά ευρώ. Τόσα χρωστάνε ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ-ΚΚΕ στις τράπεζες. Άλλος (πολύ) περισσότερα, άλλος λιγότερα.

Τα πιο πολλά από αυτά τα εκατομμύρια σπαταλήθηκαν με τη λογική «λεφτά υπάρχουν» άρα «μπορούμε να θρέφουμε και να μεγαλώνουμε την κομματική μας γραφειοκρατία».

Το Ποτάμι όχι μόνο δεν έχει δανειστεί ούτε ένα ευρώ αλλά είναι και το μόνο κόμμα που σε τακτά χρονικά διαστήματα δημοσιοποιεί τα έσοδά του και τα έξοδά του.

Δεν έχουμε βέβαια άλλα γραφεία πλην αυτού στη Σεβαστουπόλεως, δεν έχουμε στρατιές από επαγγελματικά στελέχη, δεν έχουμε προπαγανδιστές και πληρωμένα τρολ στα social media, έχουμε όμως ψηλά το κεφάλι και μπορούμε να παινευόμαστε ότι δεν κληρονομήσαμε την ασθένεια της σπατάλης του παλιού χρεοκοπημένου πολιτικού συστήματος.

Το γραφικό που ακολουθεί είναι από το vouliwatch.gr”.

theodorakis_facebook
Υστερόγραφα Team
Η δημοσιογραφική ομάδα των Υστερόγραφων... κάνει παιχνίδι