Θα τολμήσει το “Epsilon” με “dream team” Χούκλη-Τσαπανίδου;

Μανώλης Κομνηνός
Posted on July 14, 2018, 11:41 am
5 secs

 

Του Μανώλη Κομνηνού

 

Σε αντίθεση με ό, τι θα περίμενε κανείς, η διοίκηση του “Epsilon” δεν έχει αποκτήσει ακόμη τον βηματισμό που θα της επέτρεπε να καλύψει το χαμένο έδαφος των προηγούμενων μηνών, και να διαμορφώσει ένα σχήμα μάχης στο κανάλι του Ιβάν Σαββίδη, που θα του επιτρέψει να διεκδικήσει ζωτικό χώρο στον ανταγωνισμό.

Και στην ουσία, να μετεξελιχθεί στο κανάλι που διαδεχθεί το Mega, ως κεντρικός πυλώνας της ενημέρωσης, έναν ρόλο που τα τελευταία δυο χρόνια έχει κερδίσει και διατηρεί με άνεση, ο ΣΚΑΪ του Γιάννη Αλαφούζου.

Ο Τζόνι Καλημέρης, στον ψυχαγωγικό τομέα, έχει… πατήσει γκάζι, και η ενίσχυση του “Epsilon” είναι προφανής.

Αντιθέτως, στον ενημερωτικό τομέα, οι ρυθμοί είναι ακόμη χαλαροί, παρά την πρόσληψη του Δημήτρη Μιχαλέλη, στον οποίο έχει ποντάρει πολλά το επιτελείο Σαββίδη, για να δώσει στο “Epsilon” δημοσιογραφική υπόσταση.

Όπως έχουν αποκαλύψει τα “Υστερόγραφα”, τα πάντα θα κριθούν, σε επίπεδο εντυπώσεων και ουσίας, από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων, και τα πρόσωπα που θα αναλάβουν να σηκώσουν το βάρος της παρουσίασης, με τη Μαρία Χούκλη και την Έλλη Στάη να αποτελούν διακαείς πόθους για την ομάδα Σαββίδη.

Το σκηνικό αυτό ωστόσο φαίνεται να διαφοροποιείται μερικώς, έπειτα από την αιφνιδιαστική αποχώρηση της Πόπης Τσαπανίδου από το Star. Αρκετοί είναι εκείνοι στο “Epsilon”, που πιστεύουν ότι ένα δίδυμο Χούκλη-Τσαπανίδου στην παρουσίαση και τον σχολιασμό του κεντρικού δελτίου ειδήσεων, θα προσφέρει στο κανάλι υπόσταση σοβαρότητας, και θα το καταστήσει ελκυστικό και ανταγωνιστικό, σε μια περίοδο εκκίνησης πολιτικών εξελίξεων.

Η Πόπη Τσαπανίδου άλλωστε, κατά γενική ομολογία αδικήθηκε από το Star, καθώς, αντί να βρεθεί δίπλα στη Μάρα Ζαχαρέα, στην παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του σταθμού, έμεινε… παρκαρισμένη στο μεσημεριανό δελτίο.

Μανώλης Κομνηνός
Ο Μανώλης Κομνηνός είναι δημοσιογράφος