Θα… κλέψει ο Καμίνης την Κεντροαριστερά από Φώφη, Θεοδωράκη και… λοιπούς συγγενείς;

Μαρίκα Λυσιάνθη
Posted on June 30, 2016, 12:06 pm
0 secs

 

Giannis-Sgouros-George-Papandreou-Giorgos-Kaminis

Η… συμπάθεια της υπογράφουσας προς τον Γιώργο Καμίνη είναι γνωστή. Ο άλλοτε Συνήγορος του Πολίτη κατάφερε να γίνει Δήμαρχος Αθηναίων, και όπως ήταν αναμενόμενο, να κατεβάσει το επίπεδο της ιστορικότερης πρωτεύουσας της Ευρώπης, στα δικά του μέτρα.

Ακόμη κι αυτό όμως… συνεπάγεται ικανότητες. Τις οποίες και πρέπει κάποιος να του αναγνωρίσει. Ώστε να κατανοήσει επαρκώς τις νέες πραγματικότητες που διαμορφώνονται, και να προχωρήσει στο επόμενο, κρίσιμο ερώτημα: Θα καταφέρει ο Γιώργος Καμίνης να… κλέψει την Κεντροαριστερά από Φώφη, Θεοδωράκη και τους λοιπούς συγγενείς και υποψηφίους να ηγηθούν του καινούριου, ενοποιημένου μορφώματος;

Ο Δήμαρχος Αθηναίων έχει αντικειμενικά τη λιγότερη φθορά από όλους τους δυνητικούς υποψηφίους “ηγέτες”. Περί ικανοτήτων ας μην το συζητήσουμε. Δεν είναι της παρούσης.

Η χώρα αυτή άλλωστε έχει αποδείξει ότι… προσπερνάει ως μικρή λεπτομέρεια το να ψηφίζει και να αναδεικνύει σε θέσεις ευθύνης ικανούς ανθρώπους.

Θα έχει ωστόσο σκανδαλιστικό ενδιαφέρον. Να είναι ο Γιώργος Καμίνης το πρόσωπο της επόμενης μέρας για την Κεντροαριστερά. Θα είναι η διαχρονική δικαίωση του Γιώργου Παπανδρέου, του Γιάννη Σγουρού και του Γιάννη Ραγκούση, που διακρίνονται μαζί του στη φωτογραφία, από τις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2010.

Μαρίκα Λυσιάνθη
Η Μαρίκα Λυσιάνθη είναι ψυχολόγος