Θάνος Σιαφάκας και Νίνα Κασιμάτη ολοκλήρωσαν τη διαδρομή της “Πρωινής Ζώνης”

Φρίξος Παλαιολόγος
Posted on October 13, 2017, 10:03 am
0 secs

Του Φρίξου Παλαιολόγου

Δυο δημοσιογράφοι που άφησαν το δικό τους νηφάλιο αποτύπωμα αξιοπρέπειας και ήθους, ολοκλήρωσαν σήμερα τη διαδρομή της εκπομπής “Πρωινή Ζώνη” στην τηλεόραση της ΕΡΤ.

Ο Θάνος Σιαφάκας και η Νίνα Κασιμάτη ήπιαν τον τελευταίο “πρωινό καφέ” με τους τηλεθεατές, καθώς από τη Δευτέρα, την πολύ πρωινή ζώνη της ΕΡΤ, από τις 06.00 μέχρι τις 10.00, θα καλύπτει η εκπομπή “Πρώτη Είδηση”, με τον Νίκο Παναγιωτόπουλο και τη Μαίρη Πολλάλη.

Το δίδυμο Σιαφάκα-Κασιμάτη έδεσε αρμονικά τους τελευταίους μήνες, που είχαν στην ευθύνη τους την παρουσίαση της πρωινής εκπομπής της ΕΡΤ, με τους δυο δημοσιογράφους να διαμορφώνουν ένα πλαίσιο ευπρέπειας και ήπιου λόγου, στην παρουσίαση και ανάδειξη των θεμάτων της επικαιρότητας.

Στον επίλογο της σημερινής εκπομπής, αμφότεροι έσπευσαν να ευχαριστήσουν το τηλεοπτικό κοινό για την προτίμησή του, τη διοίκηση της ΕΡΤ για την εμπιστοσύνη που τους έδειξε, καθώς και το σύνολο των συνεργατών, δημοσιογράφων, τεχνικών και μακιγιέρ, που συνέβαλαν και συνέδραμαν στη δουλειά τους, όλο το προηγούμενο διάστημα.

Φρίξος Παλαιολόγος
Ο Φρίξος Παλαιολόγος είναι δημοσιογράφος, πολιτικός αναλυτής