Η “Real News” αποκαλύπτει το μήνυμα της κυβέρνησης Τσίπρα προς τα Σκόπια

Υστερόγραφα Team
Posted on January 20, 2018, 6:30 pm
11 secs

 

 

Πηγή: real.gr

Με τίτλο: “Αλλάξτε τώρα το Σύνταγμά σας για την ονομασία και τα «αλυτρωτικά»” κυκλοφορεί αυτήν την Κυριακή η Realnews. Η εφημερίδα αποκαλύπτει το μήνυμα της Αθήνας προς τα Σκόπια.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας:

– «Θα το πάω μέχρι το τέλος. Είμαι αποφασισμένος να βρω λύση», λέει ο πρωθυπουργός σε συνεργάτες του και προετοιμάζεται για τη συνάντηση με τον Σκοπιανό ομόλογό του στο περιθώριο του Συνεδρίου του Νταβός.

– Αναγκαία θεωρεί η ελληνική κυβέρνηση την αναθεώρηση του Συντάγματος των Σκοπίων για την απάλειψη των άρθρων που παραπέμπουν σε αλυτρωτικές επιδιώξεις.

– Ποιοι μετέχουν στο σημερινό συλλαλητήριο στη Θεσσαλονίκη. Προβληματισμός στο εσωτερικό της κυβερνητικής πλειοψηφίας για τη στάση που θα τηρήσει στο Σκοπιανό ο Πάνος Καμμένος.

– Τι λένε για το θέμα στην «R» οι Φραγκούλης Φράγκος και Κώστας Ζουράρις.

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

– Βαρυσήμαντη συνέντευξη του πρόεδρου της Κύπρου στην «R»: «Ο δρόμος της Τουρκίας για την Ε.Ε. περνά από τη Λευκωσία». Τι λέει ο Νίκος Αναστασιάδης για τη λύση του Κυπριακού, τις γεωτρήσεις και το αναπτυξιακό μοντέλο που εφαρμόζει.

– Δήλωση-βόμβα του Τόμας Βίζερ στην «R»: «Βρείτε και τιμωρήστε όσους έφταιξαν για την ελληνική κρίση». Ο απερχόμενος πρόεδρος του EWG λέει ότι οι μόνες χώρες στις οποίες δεν υπήρξε κατανομή ευθυνών είναι η Ελλάδα και η Ιταλία.

– «Κλειδώνει» η δίκη των 8 στρατιωτικών στην Αθήνα. Κρίσιμη συνάντηση του Σταύρου Κοντονή με τον Τούρκο υπουργό Δικαιοσύνης, Μπεκίρ Μποζντάγ.

– Δημήτρης Παπαδημητρίου: «Οι μόνοι που πρέπει να ανησυχούν για τους πλειστηριασμούς είναι οι στρατηγικοί κακοπληρωτές».

– Δημήτρης Σταμάτης: «Θα πάω στο συλλαλητήριο, όπως θα πάνε και χιλιάδες πολίτες, όλοι ενωμένοι κάτω από το μήνυμα της καρδιάς μας “η Μακεδονία είναι μία και είναι ελληνική”».

– Ο ηγούμενος Ευδόκιμος για τον «άγνωστο» Πανούση: «Ο Τζίμης νήστευε και ήταν συνεπής στην εξομολόγηση».

– Η σύζυγος του Βασίλη Στεφανάκου, Κατερίνα Θωμαΐδη αποκαλύπτει τις τελευταίες συζητήσεις τους: «Οσο τον αγαπούσαμε στην οικογένειά του, τόσο τον μισούσαν κάποιοι άλλοι».

Υστερόγραφα Team
Η δημοσιογραφική ομάδα των Υστερόγραφων... κάνει παιχνίδι