Η Alfa Romeo Giulia και το Abarth 595 αναδείχθηκαν τα “Best Car 2018” από το περιοδικό “Auto Motor und Sport”

Γιάννης-Μάριος Παπαδόπουλος
Posted on February 01, 2018, 10:05 am
31 secs

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, οι αναγνώστες του γνωστού περιοδικού του ειδικού τύπου “Auto, Motor und Sport” έδωσαν την γνώμη τους πέραν πάσης αμφιβολίας: από την σκοπιά τους, η νέα Alfa Romeo Giulia είναι το καλύτερο εισαγόμενο αυτοκίνητο μεσαίας κλάσης. Αυτό είναι το αποτέλεσμα της διαδικασίας ψηφοφορίας για το βραβείο “Best Car 2018”. Στην 42η έκδοση της έρευνας των αναγνωστών, η Alfa Romeo Giulia κέρδισε το 22.4% των ψήφων. Επιπλέον, η Alfa Romeo Stelvio, το πρώτο SUV τη μάρκας, και η compact Alfa Romeo Giulietta στέφθηκαν με εντυπωσιακή επιτυχία φτάνοντας στην δεύτερη θέση στις αντίστοιχες κατηγορίες τους. Και δεν είναι μόνο αυτό: οι αναγνώστες του “Auto, Motor und Sport” επέλεξαν το Abarth 595 σαν το καλύτερο αυτοκίνητο στην κατηγορία “Imported Mini Car”. Το Ιταλικό συμπαγές σπορ αυτοκίνητο κέρδισε τον τίτλο “Best Car” για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, με ψήφους 27.2% των αναγνωστών, που το έφεραν επίσης στις τρεις πρώτες της γενικής ψηφοφορίας των Mini Car.

Η τεσσαρακοστή δεύτερη έκδοση για την διάκριση του “Best Car” είχε ένα δυνατό διεθνές άρωμα. Οι αναγνώστες των 18 περιοδικών από την Ευρώπη και όχι μόνο αξιολόγησαν ένα σύνολο από 385 μοντέλα σε έντεκα διαφορετικές κατηγορίες. Η Roberta Zerbi, Head of EMEA Alfa Romeo Brand δήλωσε “Είμαι υπερήφανη που παραλαμβάνω αυτό το βραβείο,” κατά την διάρκεια της τελετής στην Στουτγάρδη. “Η επιτυχία της Alfa Romeo Giulia στην Γερμανία είναι εξαιρετικά σημαντική, δεδομένου ότι οι σχεδιαστές και οι μηχανικοί μας έχουν ικανοποιήσει τα διορατικά γούστα των Γερμανών που λατρεύουν τα αυτοκίνητα.”

Ο Luca Napolitano, Head of Fiat and Abarth EMEA, δήλωσε: “Το 595 είναι γεμάτο με ανώτερη μηχανολογική τεχνολογία. Το αυτοκίνητο είναι ένα μείγμα εμβληματικότητας, στιλ και επιδόσεων. Το γεγονός ότι έχει επιλεγεί σαν ‘Best Car’ από το Γερμανικό περιοδικό ‘Auto, Motor und Sport’ για τρεις συνεχόμενες χρονιές είναι μία ακόμα απόδειξη της εξαιρετικής αξίας του. Θέλω να ευχαριστήσω τους αναγνώστες του ‘Auto, Motor und Sport’ για την συνεχή εκτίμηση τους”.

Γιάννης-Μάριος Παπαδόπουλος
Ο Γιάννης-Μάριος Παπαδόπουλος είναι δημοσιογράφος