Η Όλια Νικολοπούλου αναλύει το… δράμα των πλειστηριασμών

Υστερόγραφα Team
Posted on January 24, 2018, 9:49 am
2 secs

Στο μείζον ζήτημα των πλειστηριασμών, που αγγίζει ευαίσθητες χορδές της ελληνικής κοινωνίας, και έχει έρθει στο προσκήνιο με δραματικούς τόνους, στη σκιά των επίμονων και δεσμευτικών απαιτήσεων από την πλευρά των δανειστών, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων η Όλια Νικολοπούλου, στο πλαίσιο της παρουσίας της στην εκπομπή “Υπάρχει Λύση”, του SBC.

Η καλή δικηγόρος, ανέλυσε με επάρκεια και εύληπτα παραδείγματα, το μωσαϊκό που διαμορφώνεται στο μέτωπο των πλειστηριασμών. Τι ακριβώς ζητούν οι δανειστές από την ελληνική κυβέρνηση, και ποιοί στόχοι προκύπτουν μέχρι το 2021, όπως καταγράφονται στη σχετική έκθεση συμμόφωσης των Θεσμών.

Επιπροσθέτως, η Όλια Νικολοπούλου έφερε παραδείγματα για το ποιές λύσεις μπορούν να προκύψουν, και ποιές δυνατότητες άμυνας έχουν οι πολίτες, προκειμένου να προστατεύσουν την περιουσία τους.

Η σχετική ανάρτηση της Όλιας Νικολοπούλου στην προσωπική σελίδα της στο Facebook, έχει ως εξής:

“Σήμερα συζητήσαμε μεταξύ άλλων για τους πλειστηριασμούς, τί ζητούν οι δανειστές και ποιός ο στόχος μέχρι το 2021 βάση της έκθεσης συμμόρφωσης των θεσμών. Επιπλέον ποιές είναι οι λύσεις και ποιές οι δυνατότητες άμυνας κατά των πλειστηριασμών. #sbc”.

 

Υστερόγραφα Team
Η δημοσιογραφική ομάδα των Υστερόγραφων... κάνει παιχνίδι