Η χειραψία Θεοδωρικάκου-Ρουσόπουλου που… συζητήθηκε

Υστερόγραφα Team
Posted on February 16, 2017, 9:46 am
1 sec

Ο Άδωνις Γεωργιάδης ένωσε… όλες τις φυλές της Νέας Δημοκρατίας στην εκδήλωση κοπής πίτας του γραφείου του σε ξενοδοχείο των Αθηνών.

Με πρώτον απ’ όλους τον πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος αποθεώθηκε από τον κόσμο, δεκάδες βουλευτές, δημοσιογράφους σαν τον Άρη Πορτοσάλτε, αλλά και με απουσίες που επίσης… σχολιάστηκαν, πολλοί ήταν εκείνοι που έσπευσαν να δηλώσουν την αγάπη τους προς τον αντιπρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας. Και επί της ουσίας, να τον στηρίξουν, καθώς το τελευταίο διάστημα έχει βρεθεί και πάλι στο επίκεντρο κριτικής για τη δημόσια ρητορική του, και το κατά πόσο συνάδει αυτή με την κεντρική γραμμή της Νέας Δημοκρατίας.

Ωστόσο, ένα από τα στιγμιότυπα που προκάλεσαν συζητήσεις, ήταν η χειραψία του Τάκη Θεοδωρικάκου με τον Θόδωρο Ρουσόπουλο, ο οποίος επιχειρεί τη μεγάλη επιστροφή από τον δικό του πολιτικό “χειμώνα”. Ο άλλοτε πανίσχυρος συνεργάτης του Κώστα Καραμανλή, που τα τελευταία χρόνια δεν βρίσκεται κοντά στον πρώην πρωθυπουργό, έχει αναλάβει την προεδρία του ΚΠΕΕ, διορισμένος από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, και αρκετοί διαβλέπουν στρατηγική επιστροφής του στην κεντρική πολιτική, πιθανότατα ως υποψήφιος στην Περιφέρεια Αττικής.

Γι’ αυτό και η θερμή χειραψία του με τον Τάκη Θεοδωρικάκο είχε τη σημειολογία της, καθώς το άλλοτε “αφεντικό” της GPO, είναι ο πιο στενός συνεργάτης του Κυριάκου Μητσοτάκη, θυμίζοντας εν πολλοίς τον αντίστοιχο κεντρικό ρόλο που είχε ο Θόδωρος Ρουσόπουλος στις πρώτες κυβερνήσεις του Κώστα Καραμανλή, μετά το 2004.

Υστερόγραφα Team
Η δημοσιογραφική ομάδα των Υστερόγραφων... κάνει παιχνίδι