Η Χίλαρι συνεχίζει την… ψυχοθεραπεία, επιστρέφοντας στον τόπο του μαρτυρίου

Μάνος Οικονομίδης
Posted on August 29, 2017, 7:05 pm
4 secs

 

[email protected]

Στην επιστήμη της κλινικής ψυχολογίας, η απευθείας αντιμετώπιση της γενεσιουργού αιτίας ενός προβλήματος, συνιστάται μονάχα για τους πραγματικά δυνατούς ασθενείς. Όσους διαθέτουν τα ψυχικά αποθέματα να περάσουν μέσα από μια τέτοια, αυτονόητα επώδυνη διαδικασία, χωρίς να φλερτάρουν με την απόλυτη κατάθλιψη.

Στην περίπτωση του πιο τοξικού πολιτικού προϊόντος του πλανήτη, δηλαδή… της Χίλαρι Κλίντον, το “μέταλλο” από το οποίο είναι φτιαγμένη, προφανώς και δεν μπορεί κανείς να της το αρνηθεί. Ούτε να της το αφαιρέσει.

Η πάλαι ποτέ Πρώτη Κυρία, πρώην Υπουργός Εξωτερικών και τέως Γερουσιαστής της Νέας Υόρκης, ολοκλήρωσε εσχάτως το βιβλίο της… ψυχοθεραπείας, μέσω του οποίου ξαναζεί τις δραματικές στιγμές της μάχης με τον Ντόναλντ Τραμπ για τη διεκδίκηση του Λευκού Οίκου.

Ο τίτλος του βιβλίου”, What Happened” έχει γνωστοποιηθεί εδώ και μερικούς μήνες, η Χίλαρι έχει “σπρώξει” επαρκώς την προσπάθεια μέσω των social media, μια παράμετρος που μόλις πρόσφατα οριστικοποιήθηκε ωστόσο, ήρθε να δέσει με το ραντεβού με την… κλινική ψυχολογία.

Ως γνωστόν, η Χίλαρι Κλίντον θα παρουσιάσει το βιβλίο της σε μια σειρά από πόλεις των ΗΠΑ. Μεταξύ άλλων, στο Μίσιγκαν και το Ουισκόνσιν, δυο μεγάλες swing states, τις οποίες σνόμπαρε προεκλογικά, με αποτέλεσμα να χαρίσουν στον Ντόναλντ Τραμπ στην προεδρική πλειοψηφία στο Κολλέγιο των Εκλεκτόρων.

Ο… αστικός μύθος επιμένει ότι, ο Μπαράκ Ομπάμα την είχε προειδοποιήσει εγκαίρως για την ανάλυση των δεδομένων από τις δυο παραπάνω Πολιτείες που έκαναν οι δικοί του συνεργάτες, όσοι δεν είχαν… παραχωρηθεί στη Χίλαρι, και την επικινδυνότητα του Μίσιγκαν και του Ουισκόνσιν. Η Χίλαρι υποτίμησε τον κίνδυνο, αγνόησε τον Ομπάμα, και το πλήρωσε.

Τώρα, κατά την παρουσία της στους δυο… τόπους του μαρτυρίου, περισσότερο θα ακούσει από τους πολίτες “τι συνέβη” και ηττήθηκε, παρά θα το εξηγήσει η ίδια.

Μάνος Οικονομίδης
Ο Μάνος Οικονομίδης είναι δημοσιογράφος. Σύμβουλος στρατηγικής και επικοινωνίας