Η Χίλαρι… βαρέθηκε τη σύνταξη, και θέλει να γίνει Δήμαρχος της Νέας Υόρκης

Κατιάνα Ναυπλιώτου
Posted on March 16, 2017, 7:59 am

Η… βουλιμία για εξουσία κάθε άλλο παρά δείχνει να εγκαταλείπει τη Χίλαρι Κλίντον. Η άλλοτε Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ και πρώην Υπουργός Εξωτερικών της υπερδύναμης, που έχασε τη μάχη για τον Λευκό Οίκο με αντίπαλο τον Ντόναλντ Τραμπ, στις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου, φέρεται να εξετάζει το ενδεχόμενο να θέσει υποψηφιότητα για τη Δημαρχία της Νέας Υόρκης. Κοινώς, η… σύνταξη την κούρασε.

Οι σχετικές πληροφορίες είχαν κυκλοφορήσει και στο παρελθόν στα αμερικανικά ΜΜΕ, χωρίς να βγαίνει η ίδια η Χίλαρι Κλίντον να τις διαψεύσει, παρόλο που το γενικό κλίμα το οποίο εκπορεύεται από το στενό επιτελείο της είναι μάλλον αρνητικό.

Η Νέα Υόρκη αποτελεί το φυσικό… θέρετρο της πολιτικής δυναστείας των Κλίντον, με την ίδια τη Χίλαρι Κλίντον να έχει διατελέσει στο παρελθόν Γερουσιαστής.

Ο σημερινός Δήμαρχος Μπιλ ντε Μπλάσιο, προερχόμενος από τους Δημοκρατικούς, στήριξε στις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου τη Χίλαρι Κλίντον, στο παρελθόν ωστόσο είχε… ενστάσεις για τη συνολική παρουσία της άλλοτε Πρώτης Κυρίας των ΗΠΑ. Ίσως επειδή υποψιαζόταν ότι, ενδεχομένως… θέλει τη θέση του.

Κατιάνα Ναυπλιώτου
Η Κατιάνα Ναυπλιώτου είναι διεθνολόγος