Η φωτογραφία που… τίναξε το Twitter στον αέρα

Λάζαρος Καλλιανιώτης
Posted on December 17, 2016, 5:09 pm

Ήταν 18 Νοεμβρίου όταν ο μεγιστάνας των ΜΜΕ Ρούπερτ Μέρντοκ επισκέφτηκε τον Εκλεγμένο Πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, στον Πύργο Τραμπ στη Νέα Υόρκη.

Ο Μέρντοκ ήταν από τους πρώτους που επεδίωξαν να δουν τον Ντόναλντ Τραμπ, προκειμένου να διαπιστώσει αν ο εκκεντρικός μεγιστάνας του real estate… του κρατούσε κακία, για τον ρόλο που είχε διαδραματίσει ο Μέρντοκ προεκλογικά, λιθοβολώντας τον υποψήφιο των Ρεπουμπλικανών για την Προεδρία των ΗΠΑ, και στηρίζοντας με όλες τις δυνάμεις του τη Χίλαρι Κλίντον.

Μια φωτογραφία από την επίσκεψη του Μέρντοκ λοιπόν, έναν μήνα μετά, και καθώς βρισκόμαστε στην τελική ευθεία για τις γιορτές, εξακολουθεί να είναι εκείνη που… τίναξε το Twitter στον αέρα. Όχι μόνο σε επίπεδο αναγνωσιμότητας, αλλά κυρίως σε επίπεδο engagement, καθώς οι χρήστες του πλέον “εγκεφαλικού” από τα social media, της έδωσαν “υπόβαθρο”.

Ο λόγος; Το γεγονός ότι τον Ρούπερτ Μέρντοκ… αποχαιρέτησε στο ισόγειο του Πύργου Τραμπ η Ιβάνκα Τραμπ, κόρη του Εκλεγμένου Προέδρου των ΗΠΑ. Για την οποία πολλοί θεωρούν ότι θα έχει το… πάνω χέρι στον Λευκό Οίκο την επόμενη τετραετία.

Λάζαρος Καλλιανιώτης
Ο Λάζαρος Καλλιανιώτης είναι επικοινωνιολόγος