Η φωτογραφία από τη συνάντηση Μητσοτάκη-Σαμαρά

Υστερόγραφα Team
Posted on September 14, 2017, 4:47 pm
0 secs

Μετά τον Κώστα Καραμανλή, ο Αντώνης Σαμαράς ήταν ο επόμενος “πρώην” τον οποίο συνάντησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στο πλαίσιο των επαφών προετοιμασίας για την άνοδό του στη Θεσσαλονίκη, για τη φετινή ΔΕΘ.

Η παραπάνω φωτογραφία είναι από τη συνάντηση του σημερινού προέδρου της Νέας Δημοκρατίας με τον Μεσσήνιο πολιτικό, οι σχέσεις με τον οποίο παραμένουν διαχρονικά ισχυρότερες, σε σύγκριση με τις αντίστοιχες με άλλα κορυφαία και ιστορικά στελέχη της παράταξης.

Βλέπετε, ο Αντώνης Σαμαράς έκανε τον Κυριάκο Μητσοτάκη υπουργό των κυβερνήσεών του, και κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της Νέας Δημοκρατίας, μετά την οδυνηρή ήττα των βουλευτικών εκλογών του 2015, με τον γιο του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη να “ανταποδίδει”, και να τον στηρίζει εκείνη την κρίσιμη περίοδο, απέναντι σε όσους υποστήριζαν ότι θα έπρεπε να παραιτηθεί από την ηγεσία του κόμματος, για να μπορέσει η ΝΔ να ανακάμψει πολιτικά.

Στη συνέχεια, η σχέση πολιτικής συγκατοίκησης Σαμαρά και Μητσοτάκη κορυφώθηκε στη μάχη για την ηγεσία της ΝΔ, με τον πρώην πρωθυπουργό να στηρίζει με όλες τις δυνάμεις του τον Κυριάκο Μητσοτάκη απέναντι στον Βαγγέλη Μεϊμαράκη, και να δικαιώνεται από την τελική έκβαση της μάχης.

Υστερόγραφα Team
Η δημοσιογραφική ομάδα των Υστερόγραφων... κάνει παιχνίδι